Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 25 éves színésznő a Deadline magazinnak beszélt a Dűne című film közelgő folytatásáról, amikor azt mondta, hogy a második filmben biztosan sokkal tovább fog szerepelni, mint az elsőben.

  GettyImages-1347313813
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Mint arról az Index is beszámolt, amikor októberben megjelent az év egyik, ha nem a legjobban vár mozija, a rajongók kifejezetten csalódottak voltak, amikor megtudták, hogy a 2 óra 35 perces filmből Zendaya csak 7 percnyi képernyőidőt kapott, annak ellenére, hogy az előzetesekből az volt kikövetkeztethető, hogy az egyik legtöbbet szerepeltetett karakter lesz. 

  Vannak kevésbé kidolgozott karakterek, amelyeket megtartok a második filmre - így találtam meg az egyensúlyt

  - magyarázta a rajongók dühét csillapítva Denis Villeuneve, a film rendezője. Zendaya most azonban arról biztosította a rajongókat, hogy sokkal hosszabb ideig lesz jelen a folytatásban.

  Hosszabb ideig lehetek ott, ami király. Szeretek fejlődni az általam eljátszott karakterekkel, aki pedig olvasta a könyveket tudja, hogy sokkal több felfedezni és feldogozni való van még hátra

  – magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon élvezte, hogy csak a forgatás egy kis részénél volt jelen, hiszen így egy teljesen új élményként élte meg a filmet, mikor az a mozikba került.

 • A baba sikeresen ellopta a showt.

  elonmusk
  Fotó: Youtube / SpaceXly

  Æ A-Xii tavaly májusban született, a napokban pedig már Zoomon is megcsodálhattuk őt. A másfél éves baba Elon Musk ölében ücsörögve élvezte édesapja prezentációját, és nem túlzás azt állítani, hogy voltaképpen az egész megbeszélés az ő kis előadásáról szólt. X Æ A-Xii Musk többször köszönt és integetett az őket nézőknek, mire multimilliárdos sem tudta megtartani a komolyságát.

  Elon Musk és a baba édesanyja egyébként idén szeptemberben váltak külön. A 33 éves énekesnő, Grimes három évig volt a mérnök párja.

 • Szombaton rendőrautók zárták le a belváros egyik központi utcáját, még vízágyút is felvonultattak. 

  Gondolhatnánk, hogy a vasárnapra tervezett tüntetés miatt látható ez az erődemonstráció, de nem. Az 1990-es taxisblokádról forgatnak filmet Köbli Norbert forgatókönyve alapján.

  Az országot négy napra lebénító és a nem sokkal azelőtt megválasztott Antall-kormányt csaknem megbuktató sztrájk a benzinárak drasztikus megemelése miatt robbant ki. Akkor a fővárost alig lehetett megközelíteni, és a metrót leszámítva a tömegközlekedés is szünetelt Budapesten, most viszont csak az Alkotmány utcában állt le a forgalom. 

  A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő Blokád 48 naposra tervezett forgatása október 20-án kezdődött el. A számos helyszínen és két idősíkban játszódó filmhez Budapesten a Szabadság és az Erzsébet hídon, a Magyar Tudományos Akadémián, a Parlamentnél és a BM-kórházban rögzítenek jeleneteket, de forgatnak a budaörsi laktanyában és Százhalombattán is. 

 • Simon Wiltshire éppen egy csapat dámszarvast figyelt meg, amikor egy fiatal szarvas közelebb merészkedett a fotóshoz.

  A barátságos egyed mintha megértette volna, hogy képek készülnek róla, ezért elkezdett különféle grimaszokat vágni a kamerába. Az eredmény zseniális lett, az arckifejezéseket pedig mintha Jim Carrey-től tanulta volna.