Mária
18 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fővárosi Olimpiai parknál lévő rakparti részen a fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak nézhetik majd meg az augusztus 20-i esti tűzijátékot

  - jelentette be Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki hozzátette, a helyszín kiválasztásánál mind a megközelíthetőséget, mind a látványt figyelembe vették.

  Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott elmondta: a kormány a fogyatékosügyi képviseletekkel, szervezetekkel is egyeztetett arról, hogy a fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak, hol tudnák méltó módon és körülmények között megtekinteni az este 9 órakor kezdődő tűzijátékot. Így választották ki az V. kerületi Olimpiai parknál lévő rakparti részt, és

  ha a létszám indokolja, a parkot is megnyitják majd a mozgáskorlátozottak számára.

  Azt ajánlják, hogy már 8 óra körül közelítsék meg a helyszínt.

 • Marie Avgeropoulos, aki Octavia Blake-et alakítja a The CW posztapokaliptikus sci-fi-sorozatában, a valóságban is keménykedik (a sorozatban egy elég vérszomjas, sőt kannibál nőt alakít), olyannyira, hogy a faszija kénytelen volt ráhívni a rendőrséget, mert ütlegelte. De annyira, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök a külsérelmi nyomok láttán le is tartóztatták a színésznőt, és csak 50 000 dolláros óvadék ellenében engedték el. Avgeropoulos barátja szerint a gondot egy gyógyszer okozta, ami az elfogyasztott borral együtt kicsit megtréfálta a nő szervezetét.

 • Bemutatta az Adidas a 2018-19-es Bajnokok Ligája-szezon hivatalos labdáját, ami a mintáját tekintve az inverze az eddiginek, hiszen eddig a csillag volt a színes, és a köztes elem volt a fehér, most viszont csavartak rajta egyet, hogy több szín legyen látható a labdán.

  38450837 462783180904086 2012918560224968704 n
  Fotó: Instagram / Adidas Football
 • Jemen fővárosára, Szanaára ezúttal nem egy szaúdi bombázószázad, hanem egy trópusi vihar sújtott le. Az Arab-félsziget déli felét 180-200 kilométer/órás széllökések ostromolták, voltak régiók, ahol egy nap alatt több csapadék esett le, mint az éves átlag. Nem csoda, hogy a 200-250 milliméternyi csapadék patakokká változtatta a húszi szeparatisták által ellenőrzött város utcáit is.