Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy túlsúlyos brit apuka, aki a mérete miatt lassan már kezdett mozgásképtelenné válni, elképesztő átalakuláson esett át rövid idő leforgása alatt – írja a Mirror.

  A 31 éves Mark Marsden egy ponton elhatározta, hogy teljes életmódváltásba kezd, mert tudatosult benne, hogy ha így folytatja, nem feltétlen fogja a gyerekeit látni felnőni. Mint mondta, legnagyobb motivációja az volt, hogy a gyerekeivel játszhasson a szabadban, amire már az idejét sem tudta, mikor volt képes. 

  Marsden a legsúlyosabb korában körülbelül 170 kilogrammot nyomott, de ekkor edzésbe kezdett, és változtatott az étkezési szokásain. Most azt állítja, soha nem érezte magát jobban a bőrében, miután sikerült a korábbi testsúlya felére, egészen pontosan 82 kilogrammra fogynia.

  A hivatásos énekes bevallotta, hogy a „mohóságra és függőségre hajlamos” személyisége miatt szedte fel a pluszkilókat a 20-as évei alatt. Az utolsó csepp a pohárban a 2021-es esete volt, akkor három hónapig a testvérének kellett etetnie, miután a súlya miatt kialakult gyötrelmes gerincproblémái miatt ágyhoz volt kötve.

 • Újra bizonyította közvetlenségét a filmsztár.

  Nem mindennapi élményben lehetett részük azoknak a Hollywoodba látogató turistáknak, akik éppen egy buszos városnézésen vettek részt, amikor is beállva melléjük egyenesen egy világsztár kért útbaigazítást.

  Helló, srácok, nem tudjátok, merre találom a Szikla házát?

  – kérdezte tőlük a letekert ablakából Dwayne Johnson, azaz maga a Szikla.

  Az 51 éves színésznek láthatóan sikerült alaposan meglepnie a rajongókat, akik azonnal elkezdtek lekezelni és fotózkodni vele. A Halálos iramban-filmek sztárjának Insta-posztja alig került fel a netre, de máris egymillióan kedvelték, mivel éppen e miatt a spontánsága és közvetlensége miatt imádják sokan.

 • Legutóbbi videója láttán a rajongói már aggódnak a biztonsága miatt.

  Britney Spears ismét szintet lépett az egyébként is bizarr Instagram-videói sorában. Az énekesnő látszólag két méretes konyhakéssel a kezében táncol, miközben vad perdüléseket és fordulásokat mutat be követőinek a nappalijában – írja a TMZ.

  Az aggasztó mutatvány egyébként különösen veszélyesnek tűnik, amikor a szőkeség csuklóból lengeti a pengéket – távolról sem tudatos mozdulatokat produkálva –, miközben kis testű kutyái a lába körül sündörögnek.

  Elkezdtem ma játszani a konyhában a késekkel. Ne aggódjatok, ezek nem igazi kések!!! Közeleg a halloween!!!

  – igyekszik nyugtatni követőit Britney Spears a posztjában.

  Bár az énekesnő szövege arra enged következtetni, hogy csak ártatlan bolondozásról van szó, de gyámságának feloldása idején a biztonságáért felelős gondozói készítettek egy listát a javaslataikról, melynek egyik legfontosabb ajánlása az volt, hogy a késeket tartsák távol tőle.

  A lapnak több forrás is megerősítette, hogy az egykori popsztár a késeket egyfajta védelemnek tekintette, mert attól félt, hogy újra intézetbe kerülhet. Mint mondták, Spears mindenhol pengéket tart a házában – beleértve a hálószobáját is –, és az egyik bennfentes szerint „paranoiás volt, hogy valaki el akarja kapni, és így szerette volna megvédeni magát”.

 • Marián lassan már magasabb, mint édesanyja.

  A Viasat3 Adom a napom új epizódjának vendége volt Majoros Hajnalka, aki a többi sztárvendéghez hasonlóan megmutatta a nézőknek, hogy telik egy hétköznapja. A modell a hétfő reggelt az iskolánál kezdte, ahová fiait, a 11 éves Mariánt és a 7 éves Olivért vitte. A két gyerek nagyot nőtt azóta, hogy utoljára kamerák előtt álltak, az idősebbik fivér szinte már magasabb is édesanyjánál.

  „Próbálj meg akkor hívni, amikor dogát írunk, hogy ne kelljen megírnom” – búcsúzott Marián, Majoros Hajnalka pedig sírást imitálva integetett az épület felé baktató srácok után.

   (via Blikk)