Bernadett
0 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kylo-ren s-command-shuttle 0b43b874

  A Cinema Blend hozott le egy olyan sztorit a Star Wars - Az utolsó Jedikről, ami a rajongókat és az ellenzéket is remekül ki tudja elégíteni. Azt írják ugyanis, hogy Rian Johnson rendező már kitalálta, hogy nézzen ki Kylo Ren űrhajója, de aztán valaki megmutatta neki egy marketingcélra tervezett játék prototípusát ugyanerről a hajóról, ami egy kicsit máshogy nézett ki, úgyhogy a hajó mégis inkább olyan lett, amilyen a játék is volt. Azaz nem az úrhajó "testén", hanem a szárnyain lettek a rakétavetők.

  Ami tökéletes példa mindazoknak, aki szerint a Disney által bevallottan az idők végezetig aranytojást tojó tyúkként újrahasznosítandó Star Wars-franchise már rég nem szól semmi másról, csak hogy legyen mivel növelni a bevételeket. De tökéletes sztori azoknak is, akik imádják Rian Johnsont, mondván, ő aztán minden, csak nem egy dollárjelekkel a szemében dolgozó filmmogul, hanem ugyanaz a srác, mint bármelyik Star Wars-rajongó, aki el van ájulva attól, hogy gyerekkorának idoljait rendezheti most, és akit annyira lenyűgöz egy új Star Wars-játék, hogy akár még a teljes filmen is változtat lelkesedésében.

  Ön melyik táborba tartozik?

  • 157
   Felháborító, hogy ezeknek már tényleg csak a marketing meg a hülye kacatok számítanak!
  • 129
   Egyem meg a szívét, hát meghalok, hogy ennyire bejött neki az a játék!
 • Ő itt Rómeó, egy magányos Sehuencas vízibéka. Viszont sem ő, sem a bolíviai Cochabamba Natural History Múzeum kutatói nem boldogok ettől, ezért utóbbiak csináltak neki egy profilt a Match.com-on.

  Persze nem valószínű, hogy találnak neki párt az oldalon, és nem csak azért, mert a társkereső oldalra többnyire emberek regisztrálnak (bár, ha hisz valaki a békekirályfiban...), hanem mert

  Rómeó az egyetlen ismert példánya a fajának.

  Emiatt a múzeum dolgozói elhelyeztek egy adománygyűjtő oldalt a béka profilján, hogy az így befolyt pénzből átkutathassák a bolíviai patakokat, folyókat, hátha találnak párt Rómeónak és megmenthetik a fajt.

  Kép: match.com

  (Via)

 • Épp csak kipihentük a thrash metal három nagy alakja, a Testament, az Annihilator és a Death Angel közös budapesti koncertjét, meg a röviddel az után megtartott Kreator-koncertet, már nyilván mindenkinek megvan a jegye a Metallica április eleji és a Machine Head április végi koncertjére (hogy a nyári fesztiválokat most ne is soroljuk), és akkor ezek közé ékelődik még egy thrash-alapegyüttes koncertje:

  február 25-én ismét Budapesten koncertezik a Sepultura,

  a Barba Negrában, a kisebb körben, de sokak számára szintén kultikus Goatwhore-ral és a Fit For An Autopsyval együtt.

  A Sepultura a Machine Messiah című lemezét mutatja be, amiről azt írtuk, ugyan vannak rajta jellegtelenebb töltelékszámok, de ha ezek nem lennének, akkor nem lenne túlzás egy istenverte mesterműnek nevezni a lemezt, mert jó pár szám van rajta, amire ez a jelző illik a leginkább.

  A Sepulturával 2009-ben interjúztunk is, amikor az A-Lex című lemezüket hozták el a VOLT fesztiválra.

 • Hiába vagy egy 625 kilós csúcsragadozó, néha neked is szükséged van a törődésre:

  Ő itt Jimbo, egy kodiak-medve, ami a barna medve legnagyobb termetű alfaja. A 24 éves állat New Yorkban él és mostanában betegeskedik, most is egy orvosi vizsgálat miatt volt ilyen szomorú. Jár is neki némi gyengédség. 

  (Via)