Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kigyulladt egy kisteherautó péntek kora délelőtt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél - közölte a katasztrófavédelem.

  Kedves olvasónk, Adrián videót is küldött a helyszínről:

  A tűzhöz Gödöllőről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Szerencsére senki nem sérült meg.

  tahu
 • A sportot kedvelő családoknak jó hír, hogy 12 éves korig minden gyermek ingyen látogathat el az év egyik legnagyobb teniszversenyére, a Gazprom – Hungarian Openre. A Kopaszi-gát ad otthont az 561 345 euró (176,3 millió forint) összdíjazású férfi tenisztornának. Az április 21. és 29. között zajló eseményen a Hungarian Open címvédője, a francia Pouille is játszik majd. Magyar részről ott lesz a mezőnyben a DK-válogatott Fucsovics Márton, Balázs Attila, Piros Zsombor és Valkusz Máté is valamint a selejtezőre kapott szabadkártyát Nagy Péter.

  A Magyar Tenisz Szövetség azzal szeretné népszerűsíteni a sportágat, hogy 12 éves korig ingyenes helyeket biztosít a gyerekek számára. Ezzel párhuzamosan különleges, érzékenyítő programot is szerveznek.

  Április 25-én, a Magyar Tenisz Napján, 15 órától, a sport iránt érdeklődők játszhatnak neves élsportolókkal és a Magyar Kerekesszékes Teniszválogatott kerettagjaival is. Az akcióval arra próbálják felhívni a gyerekek és a szülők figyelmét, hogy a sport mindenkié. A mozgás minden ember életében természetes, alapvető igény. Kellő motiváltság, szorgalom, kitartás mellett, bárki érhet el jó eredményeket.

 • 254141 marx 0eur

  Karl Marx 200 éves születésnapja lesz idén május 5-én, ebből az alkalomból tuti üzletet találtak ki szülővárosában, a németországi Trierben:

  0 eurós, a filozófus arcképével ellátott szuvenírbankjegyeket árulnak 3 euróért. 

  A kommunista álbankókat hétfő óta lehet kapni, az első 5 ezer darabot máris elkapkodták, ezért a város turisztikai osztálya újabb 20 ezer nyomtatása mellett döntött. Állítólag a világ minden részéről jönnek megrendelések az USA-tól kezdve Brazílián át Ausztráliáig. 

  A Tőkében kifejtett marxi elméletben a kapitalista gazdaságban használt pénz a munkástól elidegenült munka esszenciája, egy külső erő, ami uralkodik rajta, de közben egyfajta bálványként is fellép. 

  Trier eléggé ráfeküdt mostanában leghíresebb szülöttjének ünneplésére, nemrég állítottak fel egy több mint 6 méteres, Kínából kapott bronzszobrot, korábban pedig a gyalogosátkelők jelzőlámpáiba költözött be Marx.

  (CNN)

 • Boldog utolsó napot az Indexben, Gergő, soha nem lesz ennél jobb kép a rovatlistákon!