Laura, Alida
15 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A ragasztóhajú nő, Tessica Brown saját hajápolási termékcsaládot indít. A termékekről elárulta, hogy úgy tartják a lófarkat, mint a ragasztó, amivel a hírnevét szerezte.

  A hamarosan útjára induló vállalkozás a Forever Hair nevet kapta. Brown a saját helyzetéből merített ihletet, ezért termékeit az a ragasztó ihlette, amitől hetekig sziklaszilárd lett a haja. Azonban az ő cuccai biztonságosan kimoshatóak anélkül, hogy károsítanák a hajat, 

  és orvosi beavatkozásra lenne szükség.

  A nő kálváriáját és annak alapos dokumentációját ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

  (via: TMZ )

 • Szerinte, mivel a magyarok 60%-a túlsúlyos, ezért ők képezik az igazi többséget, a kétharmadot, ami, ha megindul, akkor aztán nincs semmi, ami megállíthatná ezt a kövér tömeget.

  Bruti maga is kövér, a családjában is többen kövérek, a politikusok között is akadnak páran, ha máshogy nem, de legalább nevükben ott van, hogy Kövér. Ehhez képest mégis sokan választják a soványságot, ami szerinte egy vírus. Ezért nem is szabadna csak úgy mutogatni. Szóval az lenne a legjobb, ha be lennének tiltva a vékony emberek, nehogy a gyerekek ne tudjanak elhízni felnőtt korukra.

  A teljes poszt, ami nem titkoltan a humor és az irónia égisze alatt született itt olvasható el teljes terjedelmében.

 • jobaratok james corden.png
  Fotó: Youtube / The Late Late Show With James Corden

  Ez még mindig a várva várt reunion egyik utózöngéje, ami nagy valószínűség szerint itt fog még zizegni az éterben a következő 20 évben, ha nem egészen az örökkévalóságig.

 • Conan O'brien a podcastjában mesélte el, hogy Scarlett Johansson egyik első színészi alakítása az volt, amikor a Late Night with Conan O'Brien egyik adásában szerepelt még 1994-ben. A szegmensben úgy tűnik, mintha önmagát alakítaná, egy kislányt, aki épp megnyert valami brutális betűző versenyt. De az egész csak egy poén, hisz kiderül, hogy mindent rosszul betűz.

  És erről videó is van, ami igazából nettó cukiskodás.