Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hamarosan háromgyerekes édesapává válik Kovács Áron. A közel 50 éves műsorvezető ismét apai örömök elé néz, ugyanis 25 évvel fiatalabb menyasszonyával első babájukat várják. A sztár tavaly decemberben kérte meg szerelme kezét, akivel akkor már négy éve egy párt alkottak. 

  Négy éve ismerem a mátkám, és nemhogy enyhülne az iránta érzett szerelmem, hanem egyre erősödik. Nekem nagyon sok szerzeményem van, ennél lehet, hogy van jobb, de igazabb nincs, ezt biztosan állíthatom

  – mondta a műsorvezető, akinek első házasságából két gyermeke született, most pedig örömmel jelentette be, hogy úton van a harmadik.

  Még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe

  – árulta el a Best magazinnak, amit a Bors szúrt ki.

 • kandasz-andrea.png
  Fotó: Velvet / Velvet

  Kandász Andrea és a férje, Borszéki Ferenc 25 év után ismét oltár elé vonultak, hogy megújítsák fogadalmukat és újra összeházasodjanak. A szűk körben történt ceremóniára Thaiföldön került sor, ahol a műsorvezető és kedvese az óceánparton mondta ki másodszor a boldogító igent. Kandász saját Instagram-oldalán osztotta meg követőivel boldogságát, melyhez egy csodás felvétel is társul.

  Életem egyik legboldogabb pillanata történt, másodszor! Amit láttok, valódi paparazzofelvétel, ugyanis egy müncheni házaspár éppen drónozott az érintetlen öbölben, ahol másodszor is fogadalmat tettünk, de nem vettük észre. Aztán odajöttek, és megkérdezték, hogy nem gond-e, mert olyan gyönyörű! Örülök, hogy megtörtént, hálásan köszönjük nekik. Jövünk a történettel es a fotókkal. Innen is nagy ölelés!

  – olvasható a posztban.

 • A 25 éves Reilly Harrison kísértetiesen hasonlít Cara Delevigne modellre és színésznőre, olyannyira, hogy az emberek gyakran össze is tévesztik vele. Az állandóan hírességnek hitt nő természetesen imádja, hogy a modellhez hasonlítják, de bevallja, hogy nehezen tud randizni, mivel a férfiak megszállott rajongása nem feltétlen neki szól. 

  A 25 éves Reilly Harrison azt mondja, naponta mondják neki, hogy úgy néz ki, mint a szupermodell, de a hasonlítgatásokat hízelgőnek találja, és azóta imádja a feltűnő szemöldökét. Hálás Delevigne-nek, amiért vastag szemöldökét menővé tette, miután 16 éves korában gyantáztatni vagy szedni akarta. Ennek köszönhetően az önelfogadás lett számára a legfontosabb, amire mindenki mást is buzdít.

 • Az álmok ezúttal valósággá válnak, mivel egy új kutatás a deperszonalizációs tünetekkel - vagyis azzal az érzéssel, minta a testük nem az sajátjuk lenne - küzdő emberek tapasztalatait vizsgálja. A szokatlan jelenséget a cambridge-i Anglia Ruskin Egyetem művészeti kiállításán elevenítik fel, ahol Dr. Jane Aspell, az intézmény idegkutatója vezette a deperszonalizációról szóló nagyszabású nemzetközi tanulmányt. Az Álomban élni nevű projekt, amelynek eredményeit még ebben az évben közzéteszik, megállapította, hogy a tüneteket tapasztaló emberek néha egészen más perspektívából élik meg az életet, mind ébren, mind pedig álmaikban.

  Dr. Aspell tanulmánya az első, ami azt vizsgálta, hogy az ilyen betegségben szenvedők hogyan élik meg az álmokat, közel ezer álomjelentést gyűjtött össze a résztvevőktől. Most az egyetem illusztrációs kurzusának nyolc hallgatója újraalkotta ezen álmokat a mesterséges intelligenciával, és a műalkotásokat először március 31. és április 1. között a Cambridge Fesztivál részeként állítják ki. A képeket elnézve, inkább egy nyomasztó élménynek írnánk le, mintsem megnyugtatónak.