új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Aki egyszer lebukott azzal, hogy félholdas logót csináltatott a pártjának – oké, az van a székely zászlóban is, de az más, ne keverjük már, mint Sorost a Simicskával –, nos, azt hamarabb utoléri a keringő dervis, mint a sánta kutyák. Olvasónk, János a törökországi Bodrumban járt, és mit látott? Na mit látott?

    Ugye, hogy ennél nyilvánvalóbb bizonyíték már nem is kell, hogy Vona Gábor eladta magát a török ürgebőrbe bújt zsidó nagytőkének, aminek a célja, hogy az egyetemes európai kereszténységre mérjen egy Semjén Zsolt-i értelemben vett mélységű csapást. Ha Vona Gábor pártja győz, a parlamenti menzán ezután már csak piláf lesz és karisik kebap, és a nemzeti ünnepeken mindenkinek háromszor Gyöngyös felé fordulva kell csadorba csavarnia az összes női rokonát! Ugyehogyugye?!?!

    image.png
    Fotó: Olvasónk, János
  • Vajna Tímea hűséges rajongói a sztár instagramján próbálták megfejteni, hogy az mégis hogy lehet, hogy Andy Vajna pillanatnyilag a titkárnőjét, Ágit vitte a Story-gálára gálázni.  

    De arra valószínűleg a legbennfentesebb Vajnáné-kutatók se számítottak, ami ezután következett!

    Tímea ugyanis simán bemondta, hogy "Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről". A gazdag öregúr és kevésbé gazdag, 35 éves felesége párkapcsolati krízisét az is jelzi, hogy Tímeát megkérdezték, hogy akkor nem is fog-e már gyereket szülni. Vajnáné pedig ezt most kerek perec elutasította annyival, hogy "hát nem". 

    GettyImages-667881540

    Andy szerint viszont nincs semmi gond, Timi angolt tanul épp az USA-ban, és gőzerővel próbálja megszerezni az állampolgárságot. Mondjuk Tímea kisfilmterve elsőre gyenge lett, még dolgoznia kell rajta, de ez már kicsit más téma.  

    Nem vagyok nagy szerelemdoktor, de innen még simán lehet visszaút, ha higgadtabban végiggondolják, hogy mennyi minden köti össze őket, miért is szerettek egymásba olyannyira, hogy együtt akarták leélni az egész életüket. De ez az ő dolguk, rájuk tartozik, plusz maximum az instagramra.    

    "A szerelemhez vezető út nagyon nehéz. (...) Mert ez az út vagy az égbe röpít, vagy a pokolba taszít" - vallja a Magyarországon legnépszerűbb külföldi író a témáról.  

  • Igen, ez nem vicc: mióta Soros György közzétette a róla elnevezett tervét, rendszeresen belerúgok a szekrény sarkába vagy az ágy lábába, és ez nagyon fáj.

    Nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor megtörtént már. És persze pont kislábujjal, ami a legjobban tud fájni. Nyilván a Soros által csilliárd dollárokkal kitömött illegálisoknak, akik ott várják az Európát, de talán nem túlzás azt mondani, hogy az egész egyetemes emberi civilizációt megvédő kerítés tövében, hogy Soros személyesen vegye a kezébe a Horn Gyulától megörökölt tompa hidegvágót, és nekikezdjen lebontani minden határokat, szóval nekik ott, a kerítés tövében nincsenek ilyen gondjaik. Ilyen gondjaik sincsenek.

    És hogy ezért is ki a hibás? Egyértelmű.

    (Hogy mi is ez az egész? Ebben a posztban részletesen leírom. Ha van saját kudarctörténeted, amiért nyilvánvalóan kiahibás a hibás, írd meg, aztán még az is lehet, hogy megírom.)

  • Két medvebocsot találtak Moszkvánál egy kuka mellett, írja a BBC. Az állatok egy kartondobozban voltak.

    A gondozóik azt remélik, visszamehetnek a természetbe, miután felnevelték őket.

  • Mióta Soros György közzétette a róla elnevezett Soros-tervet, nem normális az idő,

    a tél hol rém hideg, hol olyan, mintha november és március váltogatná egymást, és, és pláne: egyszer sem volt fehér karácsony! Sőt, Karácsony, még sőtebb, Fehér Karácsony! Nem nyilvánvaló, hogy kinek áll érdekében, hogy a kereszténység, ha nem az emberiség legnagyobb és legszentebb Ünnepét tönkretegye, bemocskolja esővel és a cipőnkre tapadt és a lakásba illegálisan bevándorló sárral. Bezzeg a migránsok, azokat nem zavarja ez! Sem.

    Hogy az időjárással komoly bajok vannak, arról már korábban szóltam, még a nemzeti konzultációt sem éreztem volna túlzásnak a témáról. De most már eljött az idő, hogy rámutassunk a felelősre is. Hiszen felelős van, és már azt is tudjuk, ki.

    Ki a hibás? Egyértelmű.

    (Hogy mi is ez az egész? Ebben a posztban részletesen leírom. Ha van saját kudarctörténeted, amiért nyilvánvalóan kiahibás a hibás, írd meg, aztán még az is lehet, hogy megírom.)

  • A Cleveland Cavaliers klasszisa decemberben egyszer már lenyilatkozta, hogy az NBA 2K18 nevű kosárlabdás játékkal tesztelte, mennyire fog beleilleni a Bostontól érkezett Isaiah Thomas a csapatba, most pedig, miután az átigazolási szezon legvégén keretet robbantott a Cavs, újra leült a játék elé, hogy kiderüljön, hogy működik majd az új csapat.

    Mondjuk annak ellenére, hogy LeBron szerint a létező legjobb szimulációt biztosítja az 2K játéka, Thomas jóval hasznosabbnak bizonyult a játékban, mint a valóságban, úgyhogy remélhetőleg most nem hiába tesztelgeti majd az új keretet.

    (For The Win)

  • Egy meghekkelt KRESZ-tábla Hódmezővásárhely belvárosából, ahol február végén elég fontos időközi polgármester-választás lesz. A tábla (és az a tény, hogy az ellenzéki jelölt fórumán többen jelentek meg, mint a fideszes jelöltén) elég sokat elmond arról, hogy Lázár János városában nem töretlen a jókedv.

    27935062 1593884597360219 2032420644 n
    Fotó: Olvasónk, Éva
  • Mióta Soros közzétette a róla elnevezett Soros-tervet, nem tudok zongorázni.

    Jó, előtte se tudtam, leszámítva a Szamárinduló első néhány hangját, és a valószínűleg egy egysejtű által is gond nélkül eljátszható Boci, boci tarkát. De azóta se sikerült megtanulnom, ami nyilvánvalóan nem független attól a ténytől, hogy Soros György illegál partikon zenélő zongoristákkal akarja elárasztani Európát.

    Ki a hibás? Egyértelmű.

    (Hogy mi is ez az egész? Ebben a posztban részletesen leírom. Ha van saját kudarctörténeted, amiért nyilvánvalóan kiahibás a hibás, írd meg, aztán még az is lehet, hogy megírom.)

  • Az errefelé ebben az esetben Argentínát, azon belül is a cordobai Carlos Pazt jelenti, ahogy az elmúlt napokban eléggé hevesen nyárias idő volt. A Severe Weather Facebook-oldalon mutatnak is néhány képet arról, mekkora jégdarabok estek az égből. Katt a képre, a Fb-posztban találni még néhány hasonlót fotót.

    jegeso
  • Mióta Soros György közzétette a tervét, egyszer sem nyertem a lottón.

    Nem, nem úgy értem, hogy nem volt telitalálatom, hanem egyáltalán nem. Se kettes, se hármas, se négyes, se az ötös, se a hatos lottón, se a skandinávon, de még az eurojackpoton sem. Csak költöttem a pénzemet, áramlottak a bankóim a magyar államhoz, és csak csekély vigasz azt tudni, hogy ezt a magyar állam módfelett bölcsen nagyrészt a Soros elleni harcra költötte olyan hülyeségek helyett, mint mondjuk a családtámogatások növelése.

    Ki a hibás? Egyértelmű.

    (Hogy mi is ez az egész? Ebben a posztban részletesen leírom. Ha van saját kudarctörténeted, amiért nyilvánvalóan kiahibás a hibás, írd meg, aztán még az is lehet, hogy megírom.)

  • Felháborító, hogy a Soros-Vona (bűn)szövetség már Hungarikumainkat sem kíméli

    - írja egyik olvasónk, aki ezt a képet küldte az egyik bécsi boltból: 

     Hiába, erre már nincsenek szavak

  • Az egykori Soros-bérenc Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor vezette Fidesz láthatóan minden energiáját felemészti, hogy leleplezze ennek a hitvány és álnok és tudjukmilyen pénzembernek a törekvését, hogy Magyarország nemzettestének hulláján keresztül Európára meneteltesse a multikulturalizmus fenevadát, a még letelepedési kötvényért sem fizető illegálbevándolókat.

    De hiába minden erre költött pénz, idő és elszántság – ami mellett, mindenki megértheti, hogy az oktatásra, az egészségügyre, az elhanyagolt úthálózatra vagy a leszakadó térségek felzáróztatására nem jut, örülhetünk, hogy legalább stadionokra igen –, Soros szívóságát nem könnyű megtörni, hiszen más dolga sincs, mint velünk szívózni (legutóbb már Ugandát is elénk helyeztette egy listán, csak hogy nekünk jobban fájjon).

    Az Index viszont, ahol tud, segít, én legalábbis mindenképpen. Ezért összeállítottam egy listát azokból a kínokból, fájdalmakból és gyötrelmekből, amik azóta értek úgy személyemben engem, mint a nemzet egészének sarjadó virágát, mióta ez a Soros közzétette tervét a Magyar Dicsőséges Menetelésének Megtörése témájában.

    Az első, és legfájóbb ponttal kezdem, természetesen. A futball.

    soros halloween
    Kép: szarvas / Index

    Mióta megjelent a Soros-terv, a magyar válogatott sporttörténelmi vereségeket szenved, kikaptunk Luxemburgtól és Andorrától is, ráadásul egy éven belül. Hiába épülnek az akadémiák és a stadionok, hiába dől a taó-pénz, ahová Soros keze beavászkodja magát, ott nem lehet sikereket elérni. A magyar futballt telepakoltatta gazdasági bevándorlókkal, még a Orbán szívszerelmét, a felcsúti focit is, és ennek itt az eredménye.

    De hagyjuk is a siránkozást, nézzük még egyszer a puszta tényt:

    A Soros-terv előtt Luxemburgtól és Andorrától elszenvedett vereségek száma:

    0

    A Soros-terv óta Luxemburgtól és Andorrától elszenvedett vereségek száma:

    2

    Ki a hibás? Egyértelmű.

  • Olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a Facebook-bejegyzésre:

    Kőbányán csak úgy tombol a multikulturalizmus, hisz

    • az ősmagyar vezérről elnevezett utcában
    • egy arab légitársaság
    • kínaiul reklámozza magát, mindez
    • egy vietnami étteremmel szemben (ami sajnos nem látszik a fotón), és
    • a jelenséget egy orosz fotózza le, hogy magyarul posztolhassa.

    Mondjuk az orosz fotós magyar posztja kicsit költői túlzásnak tűnik, bár amilyen sok van belőlük Budapesten...

  • Joss Whedon űrwesternje, a kultikus Firefly könyvsorozatban folytatódik. Az io9 közölte a három könyv rövid szinopszisát is:

    Firefly: Big Damn Hero

    Ezt a könyvet Nancy Holder írta. A Serenity-hajó kapitánya a főszereplője, Malcolm Reynolds, akit valamiért Barnakabátos veteránok rabolnak el. Ősszel jelenik meg Amerikában.

    Firefly: The Magnificent Nine

    Írta: James Lovegrove. Jayne Cobb, a zsoldos, akit a sorozatban Adam Baldwin játszott rejtélyes hívást kap egyik korábbi szeretőjétől, majd a segítségére siet a Serenity-legénysége. Aztán bajba kerülnek. Amerikai megjelenés: 2019. március.

    Firefly: Generations

    A könyvet Tim Lebbon jegyzi, és ez látszólag inkább univerzumépítő történet lesz. A telekinetikus képességekkel rendelkező River rátalál az egyik első Bárkára, amivel az emberiség elhagyta a Földet, hogy benépesítse a galaxist. És ami ezután történik, arra senki sem számít. Amerikai megjelenés: 2019. október.

    A történetek kitalálásában részt vett tanácsadóként Joss Whedon is.