16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Margot Robbie az Öngyilkos osztag óta alakítja Joker, immáron ex-kedvesét, a hasonlóan elmebajos Harley Quinnt, aki az utóbbi években népszerűbb már nem is lehetne.

  harley
  Fotó: Instagram

  Az eredetileg az 1992-es Batman The Animated Series-ben bemutatott figura mostanra saját animációs sorozatot is kapott az HBO Max-on, amit ráadásul kifejezetten felnőtteknek készítenek, és immáron a harmadik évadánál jár.

   Ebben a sorozatban Harley maga mögött hagyja Jokert, és egy ponton összejön Gotham City másik híres gonosztevőjével, Méregcsókkal. Kettőjük románca egyébként nem új dolog, a képregényekben már évekkel ezelőtt megtörtént, azonban a színésznő nemrég arról beszélt, hogy ezt szeretné a moziba is bevinni.

  "Évek óta hajtok érte. El nem tudom mondani, mennyire nyomatom, hogy ez megtörténjen."

  Egyelőre Méregcsók (Poison Ivy) még nem mutatkozott be élőszereplős változatában, de Uma Thurman egyszer már eljátszotta őt az 1997-es Batman és Robinban, igaz arra senki sem akar emlékezni.

 • A 36 éves Paul Crawford decemberben nyakába vette az országot, hogy mindenféle háztartásba elhozza a szeretet ünnepét. ű

  Teszi ezt mindezt úgy, hogy elképesztő alkotásokat hagy maga után, kerüljön az fel ablakokra, kirakatokra, vagy épp egy láncfűrésszel kialakított jégszobor valakinek a kertjébe.

  A tehetséges művész személyes kéréseket is elfogad, és mostanra annyira népszerű lett, hogy már november 1-jétől megtelt a naptára. Paul szinte Anglia minden részéről kapott már felkérést, egy-egy munkáért pedig 70 fontot kér, de ez függ a méretektől is.

 • Előzetest kapott a Pale Blue Eye című film, amiben Christian Bale karaktere a West Point katonai akadémiára látogat, egy rejtélyes ügy miatt, ahol állítólag valaki felkötötte magát, de a dolgok ritkán azok, aminek látszanak.

  bale
  Fotó: YouTube

  Az 1830-ban játszódó filmben feltűnik majd a fiatal Edgar Allan Poe is, aki segíteni fogja Bale karakterét a nyomozásban, miközben valaki az örök élet titkát kutatja.

  Január 6-án érdemes lesz a Netflixre látogatni:

 • Az dalszövegíró-énekesnő Brocarde akkor "találkozott" Edwardoval, a szellemmel, amikor utóbbi berontott a hálójába, és olyan örömeket okozott neki, mint még senki más korábban.

  mi
  Fotó: YouTube

  Azóta elválaszthatatlanok (legalábbis a nő szerint), és Halloweenkor össze is házasodtak a londoni Asylum kápolnában. Ugyan a nagy napjuk terv szerint történt, a Barry Islanden töltött nászút már kevésbé volt sikeres.

  Brocarde állítása szerint ugyanis férje elrontotta az egész utat.

  "Edwardo azt hitte, hogy nagyon romantikus és szenvedélyes lesz azzal, hogy a földre teper a homokba, miközben én csak meg akartam vele osztani a fagylaltomat. Mindenem olyan lett, az arcom, a hajam, amibe a homok is belekerült, ezért úgy néztem ki, mint aki összeverekedett egy hatalmas sirállyal." - panaszkodott a feleség.

  Innentől kezdve pedig minden csak egyre rosszabb lett: Edwardo egyre kiszámíthatatlanabbá vált a feleség szerint, és mivel szellem mivolta miatt nincs bankkártyája sem, ezért mindent Brocarde fizetett. Ezen az sem segített, hogy fantom kedvese imádja a hotel minibárjának kifosztását, ez pedig nem olcsó mulatság.

  "Amikor megérkeztünk a hotelbe, azt javasolta, hogy rendeljünk 12 üveget a legjobb pezsgőjükből, pedig tudta, hogy én fizetem a számlát majd!"

  (via)