Gerzson
-3 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem lehet sokat tudni arról a videóról, amit a Sky tett közzé. Az eset Egyiptom fővárosában, Kairóban történt. Ha önnek gyereke van, akkor nem biztos, hogy érdemes végignéznie, de legalább "happy enddel" végződik, még ha nem is úszták meg sérülés nélkül az érintettek.

  A felvételt itt lehet megnézni

 • Rhapsody Buenos Aires 2010
  Fotó: Wikimedia Commons

  20 év után búcsúturnéra indult az olasz heavy metal együttes, a Rhapsody. A rajongók korábban is kapkodhatták már a fejüket, amikor a "Hollywood metalnak" vagy "filmzene metalnak" is nevezett műfajban erős banda egyik feléből Rhapsody of Fire, a másikból meg Luca Turilli's Rhapsody lett, de a búcsúturné most megint a régi szép időket idéző, egyszerű Rhapsody néven jut el március 8-án is Budapestre, a Barba Negrába. Hogy aztán várhatóan soha többet ne lehessen látni őket sehol, pláne Budapesten, úgyhogy aki az elmúlt húsz évben hallgatta őket valaha, az most legyen résen. Az együttes még külön videót is készített a magyar rajongóknak, amit valamiért nem lehet beágyazni, de ide kattintva elérhető.

 • 28168771 10155006014981114 6111679829741494187 n

  Kedden fotózták ezeket a szép példányokat a szigeten. Min a fotó készítője írta: 

  Az a 2 barna izé az 2 óriási vaddisznó. Állítólag ott élnek egy ideje és kicsik is vannak, szóval mindenki óvatosan kutyázzon.

  A posztot a Westie kutyamentés oldal osztotta meg.

 • Többek között ez is kiderül Nyáry Krisztián író Facebook-posztjából, amiben a magyar korcsolya arany kapcsán értekezik a hazai korcsolyasport megteremtéséről.

  Eszerint minden úgy kezdődött, hogy a Bécset megjárt medikus hallgató, Kresz Géza hirdetésben toborzott vállalkozó kedvű ifjakat 1869-ben, akikkel aztán meg is alapította a Pesti Korcsolyázó Egyletet. A korcsolyázást azonban a pestiek inkább bolondériának tartották, az orvosok tiltakoztak ellene, sőt a betiltása is felmerült. A történet folytatását a posztban olvashatja: