Tekla
8 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lassan két hónap telt el azóta, hogy a Rockstar először mutatott hivatalos gameplay-t az idei év egyik legjobban várt játékáról, a Red Dead Redemption 2-ről, de azóta is csordogálnak az infók folyamatosan (nem meglepő módon, hiszen bő egy hónap van a megjelenésig).

  Ezek között voltak tök elhanyagolható dolgok is, de a napokban ledobták az atombombát, kiderült ugyanis, hogy

  annyira realisztikus lesz a játék, hogy a csődörök tökei össze fognak zsugorodni hideg időben.

  Egészen eddig azt hittem már mindent láttam, mikor a Skyrimhez megjelent az első olyan mod, ami ivarszerveket varázsolt a lovakra, de ez még azon is túltesz, ráadásul az is kiderült, hogy hálistennek realisztikus lószart is nézegethetünk majd a játékban.

  Ha ezek a dolgok nem nyűgözik le, akkor sincs gond, mert amúgy a lovakat el is lehet majd nevezni, meg lehet változtatni a kinézetüket, sőt, még trükkökre is be lehet majd tanítani őket. Jóban lenni is megéri majd az állattal, mert ha a játékos folyamatosan bántja szegényt, akkor az bizony lovaglás közben is érződik majd.

  Az új Red Dead október 26-án jön majd, sajnos kizárólag Xbox One-ra és PS4-re, úgyhogy PC-n legfeljebb videókon lehet majd a lovak zsugorodó heréit vizsgálni.

  (via)

 • Idén júliusban már írtunk  arról, hogy Anak Krakatau vulkán újra aktív. A vulkánocska azóta sem pihen, erről pedig a Reuters közreadott egy friss és látványos képet:

 • Hatvanezer méhet találtak meg a cambridge-i Fulbourn Kórház épületének mennyezetén, miután egy panel elmozdítása után méz kezdett csorogni a résekből, írja a Sky News.

  A hatalmas méhcsalád már több éve ott tanyázhatott. Az eltávolításuk 12 órát vett igénybe, a kórházból pedig egyenesen egy méheket mentő közösség lancashire-i bázisára kerültek.