Henrik, Roland, Örkény
16 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak a sofőr volt azon a buszon, amely előzőleg fesztiválozókat szállított Madridban. A csuklós busz első része a semmi felett lebegett, akár a Jurassic Park második részében, amelyben a lakókocsis terepjárót a hátsó rész tartotta a szakadék felett.

  bus.png

  A felüljáró alatti úton a rendőrök leállították a forgalmat, amíg a tűzoltók a buszt el nem szállították a helyszínről.

 • A Disney visszahozta a Balu kapitány rajzfilmsorozat főgonoszát, Don Kartácsot az új, jelenleg első évaddal futó Kacsamesékben. Így néz ki:

  kart
  Fotó: Kép: Diseny

  Kedves gesztus ez a Disneytől, de még kedvesebb lenne végre a stúdió egyik legkreatívabb sorozataként számontartott Balu kapitányhoz készíteni egy tisztességes folytatást. Aztán azt természetesen Háda János ikonikus Kartács-hangjával bemutatni Magyarországon. (EW)

 • Igen igen, van az, amikor a filozófusok fociznak, amit mindenki ismer, aki valaha járt az ELTE bölcsészkar/Youtube közelében, de van egy másik, kevésbé idézett, amikor behívják a síkhülye John Cleese-t nyilatkozni a meccs után a stúdióba, csak éppen olyan esztétikai kérdéseket tesznek fel neki, amiből egy büdös kukkot nem ért, és főleg csak annyit tud mondani, hogy "Well, Brian" vagy hogy nemsokára nyit egy butikot, illetve hogy hozzáért a labdához, aztán ott is volt a hálóban.

 • Az amerikai légierő legalább három alkalommal darabonként 10 ezer dollárt (2,8 millió forintot) fizetett a vécék borításának cseréjéért a vietnami háború idejéből hátramaradt, de még ma is használatban lévő C-5 Galaxy teherszállító repülőgépeken. Legutóbb tavaly csengették ki ezt a szép összeget egy ilyen alkotásért:

  toiletcover
  Fotó: US Air Force

  Azért ilyen drága a dolog, mert a gyártó érthető módon már nem gyárt ilyesmit, ezért minden alkalommal külön a kormánynak kell előállítaniuk egy-egy darabot. A légierőnél viszont megelégelték, hogy egy vagyont fizessenek ki vécéborításra, ezért úgy döntöttek, inkább kinyomtatják maguknak 3d nyomtatóval. Így lett a 10 ezer dolláros tételből 300 dollár, vagyis a 2,8 millió forintból bő 80 ezer.

  Még hogy az állam nem tud spórolni!