Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kris Jenner könnyekben tört ki Kourtney Kardashian esküvőjén, amiről befutottak az első fotók.

  kkk
  Fotó: Instagram

  Immáron hivatalosan is férj és feleségnek mondhatja magát Travis Barker és Kourntey Kardashian, akik Olaszországban mondták ki a boldogitó igent. Néhány fotó érkezett is a ceremóniáról, amin az örömkönnyekben kitörő Kris Jenner látható a menyasszony társaságában. 
  Travis Barker is a közelben volt, aki olyan arcot vágott (ismét) mintha fejben egészen máshol járna.

 • Négy részes sorozat készül az Aranybulla 1222-es eseményeiből, amihez nemrég képeket is kaptunk a rendező jóvoltából.

  Az Aranybulla kiadásának idén lesz a 800. évfordulója, ami a magyar jogrendszer egyik első mérföldkövének számít. II. András annak érdekében, hogy legyőzze a Magyarországot fenyegető külső, és belső ellenségeket, egy olyan, Európában egyedülállónak számitó törvénycsomagot fogadott el, ami egyensúlyt teremtett és új gazdaságipolitikát hozott be hazánkba.

  280938813 5365903043430252 4325801727164217978 n
  Fotó: Facebook

  A Nemzeti Filmintézet által támogatott sorozat rendezője Kriskó László lesz, aki Facebookon mutatott a napokban néhány képet a meglehetősen nagyszabású történelmi sorozat forgatásáról, amiben szerepelni fog Trill Zsolt és Fenyő Iván is.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy Kriskó sorozata mikortól, illetve hol lesz megtekinthető, de valószínűleg erre sem kell már sokat várnunk.

   (IGN Hungary)

 • Újrahasznosított hirdetőtáblákból csináltak menedéket a kóbor kutyáknak Thaiföldön – számolt be a Magyar Állatvédelem portál. 

  A becslések szerint Thaiföldön közel egymillió kóbor kutya lehet, amelyek állandó veszélyben vannak, hol az időjárás, hol a közlekedés, hol pedig az emberi bántalmazás miatt. 

  A Stand for Strays nevű szervezet azért kezdett el sátorszerű menedékhelyeket kialakítani a kutyáknak, hogy legalább az hőségtől és a heves esőzésektől megvédje őket. A kialakításhoz használt hirdetőtábla paneljét a falhoz rögzítik, a tetejére zsanérokat erősítenek és lenyithatóvá teszik. A négylábúaknak is nem a földön kell pihenniük, ráadásul könnyebben lehet nekik élelmet és vizet vinni ezekre a helyekre. 

 • GettyImages-870666044
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Instagram-oldalán mutatta meg formás alakját. 

  A modell – fürdőruhás fotó lévén – nem csak az öltözködést, hanem a kép leírását sem vitte túlzásba, mindössze egy sajt ábrázoló emojit biggyesztett a fotó mellé, melyet alább tekinthet meg:

  Mint arról az Index is beszámolt, Timi egy korábbi posztjában már a családalapítást fontolgatta, akkor azt írta, egy év múlva már saját gyermekét szeretné a kezében tartani.