Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Először április elején bukkant fel az a videó, amelyben egy ismeretlen zseni kombinálta Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő kampányvideóját a Ganxsta Zolee és a Kartel "Néhány jó dolog" című számával.

  Egészen máig azt hihettük, hogy ennél jobb és tökéletesebb alkotás a műfajban már biztos nem fog készülni, hiszen ennél már nincs feljebb, nincs tovább, nincs értelme ragozni.

  Aztán kikerült ez a videó, amelyben Kövér László házelnök szólal meg Döglégy Zoltán hangján a mai botrányos parlamenti ülésen:

  http://ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com/post/181045861542
 • Egy 102 éves nő 4300 méter magasból ugrott ki Dél-Ausztráliában tandem-ejtőernyővel, írja a Hürriyet. Irene O'Shea azt mesélte, hogy teljesen normálisan érezte magát a 140 km/órás zuhanás közben.

  O'Shea először 100 évesen ejtőernyőzött, de a mostani ugrásával minden idők legidősebb ejtőernyőse lett. A hölgy egyébként jótékony célból ugrott ki a gépből, ugyanis pénzt gyűjt egy amiotrófiás laterálszklerózissal foglalkozó alapítványnak, miután a saját lánya ebben a betegségben halt meg.

 • Az amerikai Vermontban egy férfi annyira felhúzta magát a városának övezeti szabályozása miatt, hogy ezzel a hatalmas szoborral fejezi ki a nemtetszését a városvezetés felé.

  IMG 0206$large
  Fotó: Ted Pelkey / Facebook

  A Vice cikkéből kiderül, hogy Ted Pelkey évtizedek óta csatázik a helyi vezetéssel. A probléma onnan jön, hogy Pelkey szeretné átköltöztetni a szomszédos városból a saját telkére a monofiltisztító és autójavító vállalkozását. Az ottani önkormányzat azonban ezt folyamatosan megakadályozza.

  47683288 1995220523905479 5038536532776976384 n
  Fotó: Ted Pelkey / Facebook

  Pelkey azt állítja, hogy a vezetés azért nem engedi, hogy garázst építsen a telkére a munkához, mert ki nem állhatják a férfit. November végére pedig betelt nála a pohár, és a telkére felhúzta ezt a nagy, világító szobrot, ami a városháza felé néz.

  Érdekesség egyébként, hogy Vermontban tilos óriásplakáton ehhez hasonlót üzenni bárkinek, azonban a törvény az ilyen szobrokra nem tér ki, és a 4 ezer dolláros középsőujjat művészeti alkotásnak kezeli, tehát legálisan állhat Pelkey telkén.

  Az alkotásnak egyébként már rajongói is vannak, és elindították a szobor saját Facebook-oldalát is.

 • bowsette screenshot 20180927102703 1 original 560x313 cover.png

  A Pornhub adott ki egy csomó vicces év végi statisztikát, és hát mégis csak ez a világ egyik legnagyobb pornóoldala, szóval aránylag jól mutatja a trendeket. Mármint én nem tudom, honnan is tudnám, úgy mesélték, hogy létezik ilyen oldal az interneten. Akárhogy is, a listák között van egy olyan, hogy videojátékos karakterekre keresések, és a számokból rögtön sejthetjük, hogy ahol ekkora a kereslet, ott bizony felüti a fejét a kínálat is, szóval ilyen témájú videók tényleg léteznek, méghozzá dögivel.

  Mutatom is a teljes toplistát, amit nem meglepő módon az Overwatch és a Fortnite karakterei uralnak, és szerepelnek rajta például Pokémon-szereplők is, de hát ne ítélj, hogy ne ítéltess, virágozzék minden virág, addig jár a korsó a kútra.

  https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fupload

  A dobogósokkal foglalkozzunk egy kicsit külön is; Lara Croft bronzérme abszolút nem meglepő, elvégre a Tomb Raidert az is ismeri a filmek miatt, aki egyébként kiütést kap a videojátékoktól. Brigitte az Overwatch-ból idén tavasszal került be a játékba új hősként, és láthatóan úgy rajzolták meg a grafikusok, hogy támadjon róla néhány keresetlen gondolata tinédzser fiúknak.

  És végül ott az első helyezett, 38 millió kereséssel alig három hónap alatt, ami több mint négyszer annyi, mint a második meg a harmadik összesen, szóval el lehet képzelni, milyen szerencsésen tapintott rá a gémerek kollektív erotikus tudatalattijára. Ő Bowsette, aki valójában egyetlen videojátékban sem szerepel, a rajongók alkották, és a Mario-játékok főellenségének, Bowsernek, a gonosz teknőcember-királynak a nővé változtatott verziója.

  Hagyok egy kis időt, hogy ez leülepedjen.