Szilárda
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Főleg ebben a cudar időben esik jól.

  (Laughing Squid)

 • Ha ma még nem érezte magát elégszer öregnek, mondjuk attól, hogy megtekintette a listát azokról a filmekről, amik jövőre lesznek 20 évesek, akkor itt van még egy hasonlóan mellbevágó tény az idő múlásáról: Zalatnay Sarolta ma ünnepli a 71. (!) születésnapját. Erre a Nemzeti Audiovizuális Archívum emlékeztetett minket, akik egy elég erős, ám kétségtelenül poénos videóval köszöntötték fel az énekesnőt, hiszen a Ha én milliomos lennék című dalát posztolták neki a gratulációként. 

  A dalválasztás pedig nyilván nem véletlen, Zalatnayt ugyanis 2004-ben több milliós csalás miatt ítélték három év börtönbüntetésre.

 • A csütörtök esti tüntetésnek volt egy nagyon fura mozzanata: amíg egyes tüntetők elkezdtek kukákat borogatni, mások elkezdték helyreállítani őket.

  Az élő közvetítésünkből kivágtunk egy részletet, ahol ezt mi is észrevettük, de még különösebb, ami ezután történt:

  Szóval szerintetek kinek van igaza?

  Hogyan kell helyesen tüntetni?

  • 2267
   Hülyeség kukákat borogatni
  • 1448
   Anarchista liberális szélsőjobboldali keresztényellenes kommunista Sorosbérenc provokátor vandál vagyok
  • 222
   Kukákat kell borogatni
 • Vilmos herceg és Katalin hercegné szokásukhoz híven 2018-ban is kiadtak egy családi fotót karácsonyra. Az idei kép pedig azért különösen érdekes, mert György herceg olyan ruhadarabot visel rajta, amilyet hivatalos fotón korábban még soha: hosszúnadrágot. Ez elég fontos divatmérföldkő az ötéves herceg életében, aki a királyi ház szigorú etikettje miatt, mostanáig kizárólag rövidnadrágban léphetett a nyilvánosság elé.

  Ez alól egyébként egyetlen kivétel mégis volt, Harry herceg esküvőjén a kisfiú hosszú fekete nadrágot és hozzáillő fekete kabátot viselt, így valójában akkor próbálhatta ki először, milyen érzés ezt a rendkívül felnőttes ruhadarabot hivatalos eseményen viselni.