Valér
-2 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szép, fehér hó hullott a tegnap még paprikasprétől ködös és "Utáljuk a nagyhasút, üsse el a kisvasút"-tól hangos térre, amiből szép, fehér hóember is lett egyszerre:

  Ha önt is megihlette a hó, akkor küldjön képet a műalkotásáról az ugyelet@index.inda.hu címre.

 • klinika.PNG

  A magyar közegészségügy állapotára rácsodálkozó színésznő egy Instagram-posztban felajánlotta segítségét, mert szerinte tarthatatlan, hogy egy ilyen országban olyan lepukkant kórházakba kelljen mennie az embereknek mint az Uzsoki. Egy olvasónk látta a posztot, és szeretné, ha Rose ellátogatna még több kórházba, például a SOTE 1. sz. női klinikájának mosdójába.

  Tisztelt Index!

  A tegnapi, Ruby Rose által tapasztalt kórházi állapotokról szóló cikküket, fényképüket kiegészítve ajánlanám szíves figyelmükbe a Sote 1. sz. Női Klinika mosdóját (is). Önmagában is sajnálatos mind az állapota, mind pedig a tény, mely szerint évek óta ott vannak az ajtón a "rossz" feliratok, a fentebbi emeleten is.

  A képen az egyetlen működő, földszinti mosdó, melyet napi szinten rengetegen próbálnának igénybe venni, sikertelenül, hiszen már az állapotát látva is visszafordulnak. Alapból is veszélyes, de hogy ennyi kismama, műtétre váró nő is ilyen körülmények közt végezhesse dolgát... Nagyon sajnálatos. Tisztelettel: egy olvasójuk.

 • Hát, a gyerekeik sem, pedig! A cím remek, nem azt jelenti, amit hinnénk, de igaz. Tényleg nem tudnak róla a gyerekek, és tényleg válásról van szó. Ugyanis: Ördög Nóra és férje is elvált! Igaz, nem egymástól, hanem külön-külön, korábbi házasságuk végződött válással. Úgyám. 

 • Őrült műsort csináltak ma reggel a cinkék a kertünkben, engem meg gyötör a lelkiismeret, hogy még mindig nem rendeltem meg a cinkegolyókat az MME-től. Persze nem ez az egyetlen élelem, amit szeretnek.

  Ott van például az alma, amit elég egy faágra felhúzni, vagy szórhatunk ki nekik nem sózott szotyit, kukoricadarát, vagy fellógathatunk valahová egy csík marhafaggyút is.

  unnamed
  Fotó: Orpheus Állatvédő Egyesület

  Ha emellé kitesz egy tálkában vizet is, akkor sokat segíthet a madaraknak, hogy kibírják ezeket a fagyos napokat.

  Ha pedig pontos útmutatót szeretne kapni arról, hogy egyes madarak mit szeretnek enni, és mi mindenből lehet madáretetőt készíteni, nézze meg az MME részletes útmutatóját.