Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Maszol ír arról, hogy a temesvári adóhivatal előtti gyepen egy nő napozott meztelenül.

  Mint kiderült, a dolgozók hívták a csendőrséget, akik kiderítették, hogy egy 21 éves nőt nemes egyszerűséggel tényleg lefeküdt napozni az épület elé meztelenül. Ezért 200 lejes bírságot kapott, és elvitték a kórházba, mert elég beszámíthatatlannak tűnt.

 • Az ipari OKJ-s képzések közül még mindig a gépkezelői tanfolyamok a legkeresettebbek. Aki nem targoncavezető akar lenni, az (más) emelőgép-, vagy ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő. A negyedik legnépszerűbb ipari OKJ-s képzés a gát-és csatorna őr, az ötödik a külszíni bányász. (Forrás: Perfekt Zrt.)

 • Egész szerencsésen megúszta egy 19 éves srác, hogy véletlenül összefutott Ashton Kutcher színésszel, pontosabban, hogy a színész véletlenül beletolatott a Teslájával. Leo Marenghi épp rollerezett Hollywoodban (épp ment összeszedni a gyerekeket az iskolából, akikre vigyáz), amikor Kutcher éppen kihajtott a Sunset Bouldvard egyik stúdiójából. A színész kocsija telibe kapta Leot, aki lerepült a rollerjéről, de egy horzsolással megúszta a gázolást.

  Kutcher azonnal kipattant a kocsijából és Leo hogylétéről érdeklődött, aki megnyugtatta, hogy minden rendben, aztán azért biztos, ami biztos, kért egy közös képet, amit aztán elküldött a TMZ nevű bulvár portálnak. Ezen is látszik, hogy a színész szánja-bánja az egészet. 

 • busz
  Fotó: 11-es út / Facebook

  Óriási lukat ütött a 880-as Volánbusz szélvédőjébe egy szerencsétlen szarvas, aki a busz elé ugrott Pilismarót után pár kilométerrel. Minderről a 11-es út Facebook csoportba töltöttek föl képet. 

  A poszt szerzője szerint mindez nem sokkal 5 óra után történt, és azt írja, aki arra jár, vezessen óvatosan, mert a busz utasai közül többen az út szélén gyalogolnak. 

  Frissítés: egy olvasónk jelezte, hogy a szarvas nem a busz elé ugrott, hanem "Egy Szlovák rendszámú Skoda elé ugrott, majd a szemből érkező busz szélvédőjébe csapódott."