Natália
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez, kérem tisztelettel, Mohács és környéke. Azt ugye tudjuk, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, de Ferenc videója most azt is megmutatja, hogy milyen a ködfelhők fölött.

  A videóhoz csatolt leírásból kiderül, hogy a felvétel vasárnap készült, amikor „sűrű ködös reggelre ébredtünk, de a ködtakaró alacsonyan volt”. Útra kelt hát drónszárnyon, és a látvány eléggé adná magát egy romkom coverfotójának: az ég szinte felhőtlen, ragyog a nap, a távolban még a Mecsek – sőt, de ezt csak a leírásból tudom, a Villányi-hegység is – látható.

  kod mohacs
  Fotó: Takács Ferenc / YouTube-videó
 • Olvasónk, András csak a Nyugatiból akart Ürömre utazni vasárnap. Vett is hajnalban egy egyirányú jegyet, ami az új rendszer szerint – mivel száz kilométer alatti utazásról van itt szó – csak négy órán át érvényes.

  "Azt persze nem mondta a MÁV, hogy a múltban. A kaller majdnem joggal hihette, hogy elkapott egy bliccelőt. Én mutattam meg neki, hogy van rajta ilyen izé, vásárlás időpontja. Erre ő már elismerően csettintett, és kérte, ugyan készítene róla pár fotót. Vonatjegy a múltba" – írta nekünk.

 • Vagy a devizaharcot találta az oldal vállalhatatlanul durva kontentnek.

  Mindenesetre egy kollégánk posztját azért tiltotta le a Tumblr, mert abban szerintük olyan felnőtt tartalom látható, amely a közösségi irányelveikbe ütközik. Ezzel volt bajuk:

  Arról, hogy a Tumblr bekeményített és szűrni kezdte az oldalon a kezdetektől meghatározónak számító pornót, illetve hogy ez sokak szerint milyen csúnya melléfogás, ebben a cikkben írtunk részletesebben.

  Kapcsolódó
  18+

  A Tumblr betiltja a pornót, és az internet egy rosszabb hely lesz

  Nemcsak azokat köpik arcon, akik miatt ekkorára nőhettek, de a kevésbé explicit pornót kedvelő nőket és az LGBTQ-csoportokat is megfosztják a biztonságos online közösségtől. Az internet december 17-től szomorúbb hely lesz.

 • Itt a karácsonyi időszak, ami azt jelenti, hogy a rendőrség újra megörvendeztetett minket egy parádés bűnmegelőzési kisvideóval.

  rend

  A "Kis figyelmetlenség, nagy bosszúság" munkacímre hallgató rövidfilm azt hivatott bemutatni, miket ne csináljon az ünnepi bevásárlások alatt. Például ne lengesse maga mellett a fonott kosarát, tetején a teli erszényével, miközben a kirakatokat nézi, ugyanis egy óvatlan pillanatban bizony gyorsan eltulajdoníthatják azt. De ne is lógassa ki az oldaltáskájából, mert magára jönnek ketten, aztán lesz nemulass. 

   A lényeg nyilván az, hogy mindig figyeljen a holmijára és a pénzére.