Judit
2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csodálatos videót tett közzé vasárnap az amerikai Nevada állam egyik tévéadója, az internet nagy örömére, a rablási kísérletről készült képsorok ugyanis simán felérnek ahhoz a szeptemberi esethez, ahol egy csávó mindent elrontott egy e-cigi üzlet kirablásánál, amit csak lehetett.

  Itt mondjuk egyébként jóval nagyobb szerepe volt a cukrászda egyik alkalmazottjának, aki egyáltalán nem jött zavarba a rájuk fogott késtől, de így is nehezen értelmezhető, hogy a rabló miért gondolta úgy, hogy jó ötlet lesz letenni a pultra a fegyverét, és két kézzel nyúlni a kasszában lévő pénzért.

  A helyzet innentől aztán teljes komédiába fordult, a pult mögött álló csávó ugyanis le is csapott a késre, és megpróbálta kiűzni vele a boltból a támadót, aki el is indult kifelé, hogy aztán visszafordulva felpattanjon a pultra, és onnan térdelve kezdjen el harcolni az eladóval.

  baskin.PNG
  Fotó: youtube / ktnv

  Végül sikerült is beugrania a pult mögé, és hiába rugdosta őt az eladó, csak sikerült elvinnie valamit a cukrászdából - apró szépséghiba, hogy kiderült, az a valami összesen hat dollár volt.

  A rendőrök jelenleg is keresik a támadót, aki egyébként a napokban két másik helyre is betört már.

  (via)

 • Ennél bizarrabb címet kitalálni se tudnék, de szerencsére nem is kell, mert ez tényleg megtörtént: a 46 éves ír Amanda Sparrow Large - akit amúgy eredetileg Amanda Large-nek hívtak, de annyira komolyan veszi A Karib-tenger kalózait, meg a Jack Sparrow imitálást, hogy közel 2 millió forintért megváltoztatta a nevét - bejelentette, hogy 

  elvált jacktől, a 300 éves haiti kalózszellemtől, akihez még 2016-ban ment hozzá.

  A nő idén állt elő azzal, hogy miután elege lett a hús-vér férfiakból, két éve megtalálta a lelki társát az annak idején kalózkodásért kivégzett kalóz szellemében.

  Akkor azt mondta, nem akarta, hogy futó kapcsolat legyen a dologból, mert ő nem olyan nő, úgyhogy azon nyomban össze is házasodott a kalózszellemmel az ír partoktól nem messze, nemzetközi vizeken, egy sámán segédletével.

  kaloz
  Fotó: Facebook

  Most azt írta, a házasságnak vége, és bár egyelőre nem akart belemenni a részletekbe, azt azért leszögezte, hogy mindenki legyen nagyon óvatos az ilyen spirituális dolgokkal.

  (via)

 • Az utóbbi időben nálunk is többször olvashattak a magyar rapszíntér egyik legnagyobb feltörekvő csillagáról, Krúbiról: az Indexen debütált a banánnal és iskolai traumákkal terhelt Nehézlábérzés, utána meg akkor került szóba, mikor Dé:Nash nemrég egészen szürreális turulrappel jelentkezett.

  Ez utóbbi relevánsabb a mostani poszt szempontjából, Dé:Nash volt ugyanis a közreműködő Krúbi SCHMUCK című számában, amit szombaton

  élőben hallgatott meg a névadó schmuck andor is.

  A politikus koncertélményét az sem tette tönkre, hogy a dalban egyébként arról van szó, hogy nem politikus, hanem celeb, nincs rá semmi szükség és végleg bulvártermék lett, a felvételek tanúsága szerint így is boldogan tapsolt az Akvárium karzatán.

  A legjobb egyébként az, hogy nem is ez volt az első ilyen eset, Schmuck a nyáron egyszer már tüzelte a közönséget egy Krúbi-koncert előtt.

  (444)

 • 004

  Hatalmas spoiler azoknak, akik nem látták még az új Suspiriát, de van benne egy olyan jelenet, amikor egy balett-táncos teljesen kitekeredik, a végtagjai kicsavarodnak, az állkapcsa kikattan, satöbbi satöbbi (nem egy ideális randifilm, már kivéve, ha az ember Elvirával, a Sötétség királynőjével randizik éppen), na most a premier után pár héttel megmutatták azt, hogyan készült ez a jelenet. És még néhány másik is, amik tényleg elég sok poént lelőnek a filmből.

  A címbeli kérdésre a válasz pedig az, hogy mindenféle szilikonprotézisekkel.