Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Demokratikus Koalíció két nap után beszüntette Ellenállás nevű utcai rendezvénysorozatát, legalábbis Budapesten lefújták a következő rendezvényt. Nem kell ahhoz Sherlock Holmes-nak lenni, hogy rájöjjünk, mi állhat emögött, és mi a történetben meghúzódó Gyurcsány-szál.

  A múlt szerdán a Demokratikus Koalíció Ötfalu Kertváros csoportja nagy sikerű rendezvényről számolt be. A XVI. kerület időközi önkormányzati választásán több párt is a Momentum jelöltjét támogatja, aki mögé beállt a DK is. A helyi szervezetek együtt álltak a nyilvánosság elé, de az eseményen a jelek szerint hiányzott a közönség, ezért a DK beszámolójában egyszerűen odafotoshopolták őket a helyszínre.

  dk.png

  Talán ennek köszönhető, hogy a DK országos vezetői bedőltek a képnek, és azt gondolták, ha ekkora tömegek kíváncsiak a kertvárosi eseményre, akkor sokkal többen lesznek kíváncsiak Gyurcsányra. Az eredményt láthatjuk.

 • clk

  Péntekről szombatra Budapesten 14 fokkal lesz hűvösebb, és a folytatásból is úgy tűnik, hogy véget ér a nyár.

 • Mármint nem az üzenet huncut, hanem az énekes arckifejezése közben, nem lehet neki ellenállni még akkor sem, ha tulajdonképpen az égadta világon nem mond semmit semmiről. Azért önök most megpróbálhatják. A dolog apropója természetesen az, hogy Sheeran az elsőként bejelentett és szinte biztosan a legnagyobb nevű fellépő a 2019-es Szigeten.

 • Képernyőfotó 2018-09-20 - 8.35.40.png

  Épp csak mérget nem köpött az amerikai elnök. Vajon mi válthatott ki belőle ilyen reakciót?