Márk
12 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Én fogom elbírálni a beküldött cuccokat, de nem hiszem, hogy jelenleg van az interneteken olyan kurrens tartalom (tehát az egy pörgőrugással hat traktort is arrébb tessékelő hindu harcművész nem játszik) ami többet tud annál a filmnél, aminek a főszereplője egy lelkipásztor, aki Kínába utazik egy családi tragédiát követően, mert ott úgy véli, megnyugvást lel a lelke. Lehet, hogy ez is összejön neki, de az biztos, hogy birtokába jut egy ősi képességnek:

  Ha kell, dinoszaurusszá alakul.

  Ez első körben megzavarja a kis lelkét, de aztán inkább beszáll a gonosz elleni harcba. Nyáron már lesz valamelyik online áruházban.

 • Hogy az így készült típusú videók mennyire nem újkeletűek, arra remek példa a British Pathé archívumában megtalálható egyik híradórészlet, ami azt mutatta be 1949-ben, hogy miként készülnek a brit, elsősorban iskolai felhasználásra szánt földgömbök.

  A földgömbök alapja egy nagy fagolyó, amit először beborítanak jó sok papírral, összeragasztózzák, hogy összeálljon egy kemény egésszé, vagyis a klasszikus papírmasé technikát használják. Ezután jön az alapos ragasztózással egybekötött felületkiegyenlítés, amit az követ, hogy a megfelelő méretű csíkokra vágott térképrészleteket szépen felhelyezik a földgömbre. A riportban az is elhangzik, hogy az első földgömböt 1492-ben készítették, abban az évben, amikor Kolumbusz eljutott Amerikába, bár neki még nem volt ilyen eszköze.

  foldgomb
 • Nemcsak a magyar útlevelekről beszélgetett Kim Dzsongun és Vlagyimir Putyin, hanem az államfői találkozó végén ajándékokkal is kedveskedett az orosz elnök.

  Sajnos a Reuters nem közölt pontosabb részleteket, hogy az ajándék átadásakor mi hangozhatott el, ezért az önök fantáziájára bíznánk a párbeszédet.

  • 1293
   Tartsd meg az aprót, Kim
  • 250
   Ez többet ér, mint 1 000 000 észak-koreai won
  • 197
   Ez az érme még II. Miklós orosz cáré volt
 • Szerda este 2-0-ra kapott ki hazai pályán a Manchester United a Manchester Citytől a manchesteri derbin, a vendégek második  gólja pedig nagy kedvenc lett az internet futballszegletében.

  A City kontrája végére ugyanis teljesen szétesett a United védelme, a hazai játékosok felismerhetetlen módon próbálkoztak a támadás megállításával Leroy Sané gólja előtt, egy pillanatra még a remek 1-1-1-1-3-3-es felállást is elővették, hátha a soha nem látott összevissza futkosással sikerül megzavarni a Cityt. (Nem sikerült).

  vlcsnap-2019-04-25-11h00m00s890.png