Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hétfőn mutatta be az új kabaláját, Grittyt az NHL-csapat, és hát nem is nagyon tudjuk mire vélni a szőrmókot.

  Dn3pUdPU8AIH800

  Gritty a csapat történetének második kabalája, az elődje Slapshot volt, és így nézett ki:

  slapshot
 • Biztos belefutottak már abba a mémbe, ami a Green's Gunshow képregény két képkockája: egy kutya igyekszik megnyugtatni magát, hogy minden rendben, miközben körülötte ég a ház. 

  this-is-fine.0

  Na, nagyjából ez történt a napokban Washington DC-ben. A Sky cikke szerint egy 74 éves nyugdíjas férfi végigvárt egy épülettüzet a lakásában, miközben a környékén lángolt minden. 

  Akkor találtak rá a kárfelmérők, amikor a tűz eloltása után terepszemlét tartottak. A hangos kiabálásra lettek figyelmesek, és miután feltörték az ajtót, rátaláltak a lakásban üldögélő férfira, akinek nem lett semmi baja, saját lábán akarta elhagyni az ingatlant, de inkább lesegítették.  

  Azt gyanítják, hogy elfelejtettek neki szólni, amikor kiürítették az épületet, ezért most vizsgálat indult az ügyben. 

 • A kormányfő a Facebook-oldalán mutatta meg Anna Adélt. Azt írta hozzá: 

  "Jó reggelt, Magyarország!"

  unoka
  Fotó: facebook.com/orbanviktor
 • Rod Rosenstein amerikai igazságügyi miniszterhelyettesről a napokban jelent meg, hogy Donald Trump elnök elmozdításán munkálkodott, és azt akarta, hogy titokban rögzítsék az elnök szavait.

  Ezek után Rosensteint behívták a Fehér Házba hétfőn, a látogatásáról pedig épp tudósított a CBS, amikor tökéletes időzítéssel bekapcsolt a Fehér Ház riasztórendszere. 

  Untitled-1

  Ed O'Keefe tudósító hangját el is nyomta a rendszer, ami azt ismételgette különböző riasztások kíséretében, hogy ez csak egy teszt.

  Rosensteint egyébként egyelőre nem rúgta ki Trump.