Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban írtunk arról, hogy Budapesten forgat Ruby Rose, akit a világ a Batwoman sorozat főszereplőjeként ismer. Mivel a színésznő elég aktívan kommunikálja Instagram oldalán, hogy éppen mi történik vele, könnyen kiszúrta egy szemfüles olvasónk az Insta story-k, hogy Rose egy makacs szilikon füldugó miatt kénytelen volt kórházba menni. Az onnan posztolt képeket a következő feliratokkal látta el: 

  • Egy szilikon füldugó van a kibaszott agyamnál, és azt hiszem ez a legrémisztőbb kórház, amit valaha láttam. 
  • Ha nem láttok többé, remélem a belső szerveimet csodálatos emberek kapták meg. 
  • Ez a mosdó, egyben egy horrorfilm díszlete 
  • SEGÍTSÉG! 
  • Édes istenem, add, hogy érvényes legyen a tetanuszom. 

  A képeket elnézve azért érdekelne, hogy mi történne akkor, ha egy igazán lerobbant kórházba vitték volna, ugyanis ezeket elnézegetve még egy egész tűrhető helyre ment.

 • Krokodil „feketére” sütve, mangó, avokádó, madárbegy saláta, jázmin rizs -ezt láttam egy budapesti étterem december 10 - 14.heti ebédmenüjének, amúgy teljesen elérhető árú ajánlatai között.

  Mivel nem tudtam, hogy ez valami tengeri hal, esetleg a sertésnek valami olyan része, amelynek még nem hallottam a fantázianevét, megkérdeztem a pincértől, hogy mit takar a krokodil.

  -Hát, krokodilt, más néven aligátort"

  - kaptam meg a magyarázatot. 

  Megrendeltem, finom volt. Igaz, amikor belegondoltam, hogy krokodilt fogyasztok, valahogy mégsem ízlett annyira, csak, az amúgy is moderált menüadag feléig jutottam.

  De legalább ez is megvolt, ha rajta lett volna, most kipipálhatnám a bakancslistán. Ha pedig majd egyszer egy afrikai, vagy dél-amerikai kenutúrán (most amúgy nem tervezek ilyet), mégis pórul járnék, utolsó gondolatom az lehetne: na mindegy, egy-egy.

 • Először április elején bukkant fel az a videó, amelyben egy ismeretlen zseni kombinálta Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő kampányvideóját a Ganxsta Zolee és a Kartel "Néhány jó dolog" című számával.

  Egészen máig azt hihettük, hogy ennél jobb és tökéletesebb alkotás a műfajban már biztos nem fog készülni, hiszen ennél már nincs feljebb, nincs tovább, nincs értelme ragozni.

  Aztán kikerült ez a videó, amelyben Kövér László házelnök szólal meg Döglégy Zoltán hangján a mai botrányos parlamenti ülésen:

  http://ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com/post/181045861542
 • Egy 102 éves nő 4300 méter magasból ugrott ki Dél-Ausztráliában tandem-ejtőernyővel, írja a Hürriyet. Irene O'Shea azt mesélte, hogy teljesen normálisan érezte magát a 140 km/órás zuhanás közben.

  O'Shea először 100 évesen ejtőernyőzött, de a mostani ugrásával minden idők legidősebb ejtőernyőse lett. A hölgy egyébként jótékony célból ugrott ki a gépből, ugyanis pénzt gyűjt egy amiotrófiás laterálszklerózissal foglalkozó alapítványnak, miután a saját lánya ebben a betegségben halt meg.