Marcell
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár ezt elsőre talán nehéz elhinni, de a képen nem egy furcsa büfé vagy teleshop látható, hanem a mexikói Chivas futballcsapatának edzője tart éppen sajtótájékoztatót. A szemérmetlen termékhalmozás szomorú magyarázata, hogy a csapatnál idén anyagi gondok ütötték fel a fejüket, de ezt kétségbeesett fotóból talán maguktól is kitalálták.

 • simpsons-the-great-phatsby-1-920x584

  Legalábbis a Wall Street Journal úgy tudja, már "magas szinten" zajlanak a tárgyalások a Family Guy-filmről, a Simpson-film folytatásáról, sőt, egy harmadik rajzfilm-adaptációról, a Bob Burger Falodájáról is. A filmekben váltakoznának az élőszereplős és a rajzolt részek, viszont egyelőre semmi mást nem lehet még róluk tudni.

 • Óriási eső zúdult a hétvégén New Jersey-re, egyes területeken, így Little Fallsban is szükségállapotot rendeltek el vasárnap a hatalmas vízmennyiség miatt.

  vlcsnap-2018-08-13-21h02m18s887.png

  Ott a Peckman folyó áradt meg, és eközben elvitt egy fél autókereskedést: a kocsik egészen egy hídig jutottak, a hírek szerint legalább 16 használt és új Dodge, Jeep és Ram lett az áradás áldozata.

  via Jalopnik

 • Szó szerint bemindenezett sofőrt kaptak el a spanyol rendőrök északkelet-Spanyolországban, ahol arról kaptak bejelentést, hogy ittas állapotban vezethet valaki egy autót. A sofőrön minden elképzelhető drogtesztet elvégeztek, így kiderült, hogy alkohol mellett kannabisz, amfetamin, metamfetamin, kokain és opiát is volt a szervezetében.

  Az eset – amit a 444 szúrt ki – nem egyedüli, februárban már ugyanígy kaptak el egy másik autóvezetőt is Pontevedra mellett.

  A mostani sofőr az alkohol- és drogfogyasztás miatti két vétségért egyenként 1000 eurós büntetéssel (bő 300 ezer forint) és a jogsijára kapott 6 büntetőponttal távozhatott.

  Fear-and-Loathing-in-Las-Vegas-03-1