Csilla, Noémi
10 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha nem, sebaj, most mutatok egyet. Szilágyi Áron, London és Rio aranyérmes kardozója vasárnap Balatonfüreden ezrek társaságában állt rajthoz a Generali Runner’s World Run futóversenyen, ahol az indulók minden megtett kilométerrel 100 forintot gyűjtöttek a Balatonfüredi Szívkórháznak. A pénzből, amit a Generali alapítványa adományoz az intézménynek, betegemelő gépeket fognak venni. A futók között volt a balafonfüredi születési Mádai Vivien, valamint a bicskei, a komádi és a soproni gyermekotthon lakói, akik életük első versenyén indultak a hírességek társaságában.

  Szilágyi Áron
 • Ha nem, akkor mostantól biztosan találkozik a hírrel, ugyanis teleplakátolják vele a várost.

  Jones a 85. szülinapján körbeturnézza a fél világot, és ahogy a plakáton is látszik, Budapesten vendége lesz Radics Gigi is, akit a világhírű zenész a világ legjobb hangjai közé sorolt. Mellette fellép még Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, Alfredo Rodriguez , Andreas Varady és a Budafoki Dohnányi Zenekar. Ez lesz a nyár legforróbb estéje, ne hagyja ki.

 • Egy 12 éves gyerekkel sűrűn előfordul, hogy nem ért egyet a szüleivel, sőt, még az is, hogy összeveszik az anyjával. Így járt egy 12 éves ausztrál srác, Drew is (nem ez az igazi neve, az ausztrál média igyekszik azzal védeni a családot, hogy név nélkül írta meg a sztorit), akit az elvált édesanyja egyedül nevel. Az összeveszés tárgya az volt, hogy Drew sikertelenül próbálta meg kikönyörögni, hogy Balira menjenek nyaralni - ami Ausztráliából nincs annyira tragikusan messze, mint Magyarországról, de azért nem olcsó mulatság.

  Jó, akkor elmegyek egyedül, gondolta hősünk, ellopta az anyja egyik hitelkártyáját, online foglalt magának repjegyet és szállást, aztán egyik reggel, mintha csak iskolába menne, elindult otthonról, de a suli helyett a reptér felé vette az irányt. Mivel jó előre kikereste a neten, hogy melyik légitársaságnál nem kérnek a kiskorú utasoktól szülői papírt, minden további nélkül felengedték a Perth-be tartó repülőre, aztán onnan a Bali szigetére menőre is. A szállás elfoglalásánál sem volt semmi gond, a recepción azt mondta, a nővérével jött, és ő is hamarosan megérkezik.

  Időközben otthon kiderült, hogy nem ment aznap iskolába, és este nem is ért haza, így az anyja irtó frászok közepette bejelentette az eltűnését a rendőrségen. Négy teljes nap kellett ahhoz, hogy kiderüljön, a trópusi paradicsomban lógatja éppen a lábát, miközben otthon életre-halálra keresik. 

  Hogy hány év szobafogságot kapott büntetésből, arról nem szólnak a hírek, de alighanem a nagykorúsága napjáig büntetésben lesz.

  (via news.com.au)

 • Dwayne Johnson milliók szeme láttára és füle hallatára kötelezte el egy rajongóját élethosszig tartó rajongásra. Az akcióhős egy stillwateri végzős diákot és teljes ismerősi körét lepte meg videóüzenetben.

  A múlt héten, egy Katie nevű végzős Minnesotából, arra kérte a Sziklát, hogy kísérje el őt a sulibálba. Johnson bár elhárította a meghívást, mondván, akkor pont nem lesz odahaza, de megszervezte az év buliját a nőnek és barátainak.

  Miközben szokásos módján, gyúrás közben videóüzenetet készített, Johnson elmondta Katie-nek, hogy ők együtt a legjobb barátok, és hogy kibérelt egy mozit a nő városában, ahol egy 232 férőhelyes teremben Katie, és a legszűkebb 232 barátja, valamint a családtagok megnézhetik a Rock új filmjét, amiről egyébként mi is írtunk egy lesújtó kritikát, és előre kifizette a mozizáshoz nélkülözhetetlen popcornt, üditőket, cukorkákat, ilyesmiket.

  És a nő reakciója?