György
16 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy újabb fénykép indult el a mémesedéssé válás rögös útján, amelyen Amerika first ladyje, Melania Trump látható, ahogy MOSOLYOG. Méghozzá valamin, amit Barack Obama elnök súg oda neki. 

  melanibama
  Fotó: Twitter

  A kép a múlt héten elhunyt Barbara Bush, az idősebb Bush elnök feleségének és a fiatalabb Bush elnök anyjának temetésén készült. Donald Trump elnök nem volt jelen, mert éppen a floridai golfpályájának egyikén volt. Ott volt viszont Obama exelnök, aki a szlovén modellből elnökfeleséggé vált Melania mellett ült. 

  A kép azért is érdekes, mert Melania arról lett híres férje elnöksége alatt, hogy az arckifejezése az udvarias undor és a mindent megbánó szomorúság között van bármikor, amikor a férjével vagy nélküle mutatkozik, legfeljebb pár nagyon erőltetett álmosolyt vesz elő, amíg Trump odanéz

  pic.twitter.com/9H7nQYczcA

 • 100 ezer fontot, azaz több mint 35 millió forintnak megfelelő összeget fizetett egy gyűjtő a Titanicon felszolgált legelső ételsor menüjéért. Ez az egyetlen, sértetlenül fennmaradt étlap.

  tita

  Az első ebédet 1912. április 2-án szolgálták fel, még a Titanic tengeri tesztelésének első napján. A most elárverezett példány Charles Lightoller másodtiszté volt (aki egyébként túl is élte a katasztrófát), ő adta oda a feleségének. Ezen kívül van még egy példány a menüből, de az nincs ilyen jó állapotban (azt 2004-ben 10 millió forintért árverezték el).

  (Via)