Ábrahám
17 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mai nap nagy híre, hogy a nálunk forgató Arnold Schwarzeneggert nem engedték be az Andrássy úti Gucci üzletbe. Persze nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, így most is kiderült, hogy nem arról volt szó, hogy kizárták, hanem csak egyszerűen sokan voltak a boltban, és a luxusüzlet szigorú szabályai szerint ilyenkor a következő vásárló csak akkor mehet be, ha valaki kijön. Szerencsére nem szorult mindenhol az utcára, a Szent István Antikvitásba például bejutott, bár azt nem tudjuk, hogy vett-e valami régiséget. 

 • Nikola Kalinic csúnyán megbukott az AC Milanban, az olasz csapat egy év után meg is szabadult tőle. A horvát támadó a válogatottban is csúnyán megbukott: a vb-ről hazaküldték, mert nem volt hajlandó csereként pályára lépni, így nem volt tagja az ezüstöt szerző csapatnak. Új klubjában, az Atletico Madridban egy percet sem játszott a Real Madrid elleni európai Szuperkupán, de legalább büszkén osztozik csapattársaival a diadalban. 

  🙏🙏

  Nikola Kalinic (@nikolakalinic) által megosztott bejegyzés,

 • a) egy papírlapra kiírod, hogy az óra elromlott, másikat tessen nézni
  b) kihívsz egy szerelőt és megjavíttatod
  c) letakarod és ennyi.

  A képeket egyszettnyárigumi nicknevű olvasónk küldte a Népligeti Volánbusz pályaudvarról, de azt is megjegyezte, hogy a busza pontosan indult és a mosdó tök tiszta volt, szóval

  nem minden volt negatív, fuckme.

 • Az Európai Filmakadémia és az EFA Productions bejelentette a dokumentumfilmes kategória idei válogatáslistáját, vagyis azt, hogy az Akadémia melyik 15 filmet ajánlja jelölésre. Ezek közül kerülnek majd ki az Európai Filmdíj jelöltjei. (Tavaly  a legjobb színésznő kategóriában Borbély Alexandra nyerte el ezt a díjat.) A filmek között egy nagyszerű magyar dokumentumfilm, az Egy nő fogságban is helyet kapott.

  Az Egy nő fogságban Maris története, akit rabszolgaként tartott fogva és dolgoztatott egy magyar család. Amitől igazán izgalmas, hogy a dokumentumfilmek többségével ellentétben itt a rendező nem tudott kívülálló maradni, így egy idő után maga is az események alakítójává vált. Az Egy nő fogságban megrázó moziélmény, abszolút megérdemelné a jelölést. Drukkolunk neki!