Konrád
8 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • plak.png

  Másfél liter vízzel nagyjából 20 választási plakátot lehet leszedni, állítja lifehack videójában a Kétfarkú kutyapárt.

  A pártoknak a törvény szerint már csak néhány napjuk van arra, hogy a választási plakátjaikat összeszedjék maguk után, lekaparják, lecsutakolják, eltüntessék (május 8-ig), hogy onnantól újra a maguk pompájában legyenek láthatók utcabútoraink, villanyoszlopjaink országszerte.

  Ezt a felelősséget egyelőre a Kétfarkú kutyapárt vette magára, amely egy csinos kis videóban mutatja meg aktivistáinak, hogy hogyan kell leszedni a plakátokat.

 • A szezon első három hetében 25 meccset kellett elhalasztani az amerikai baseballbajnokságban (MLB) a rossz időjárás – értsd: havazás – miatt, ami beállította  a 2007-es rekordot az időjárás miatt elhalasztott meccsek terén. És még nincs is vége az áprilisnak.

 • A Gabon nevű egyház valóban az, aminek a címben leírtam: befogadja mindazokat, akiket más vallásos közösségek részegnek, iszákosnak bélyegeztek meg. Most egy kocsmában tartottak misét a Johannesburgtól délre fekvő Orange Farmon.

  A galéria nyitóképén középen Tsietsi Makiti, az önjelölt pápa éppen misére készül. A misén többek között körbetáncoltak egy sörösüveget, énekeltek, megáldották az új tagokat és whiskyvel keresztelkedtek. Jó kattintgatást!

 • police.png

  Olvasónk küldte szombat délelőtt nekünk ezt a videót, amelyen több mint egy percen keresztül lehet nézni, ahogy rendőrmötörösök, csapatszállító rendőrbuszok és villogó rendőrautók mennek az Árpád fejedelem útján. (Amúgy a videó címével ellentétben nem biztos, hogy a tüntetés miatt érkeztek a rendőrök)