Ervin
14 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március végén került a Fővárosi Állatkert természetvédelmi mentőhelyére Ottó, miután az apja eltűnt, az anyja meg a fajtársak zaklatása miatt nem tudott gondoskodni róla, és ki kellett őt menteni a bekamerázott fészekből. Az Állatkertben hetekig egy sasra hasonlító kesztyűbábbal etették, de most jött a jó hír, 

  Ottó új családban cseperedik.

  A Duna-Ipoly Nemzeti Park közleménye szerint Ottót még április 12-én repatriálták, azaz vitték vissza a természetbe. A Velencei-tó térségében találtak neki drónnal egy olyan fészket, ahol a nevelkedő fiókák egyidősek Ottóval. Miután felmásztak a fészekhez látták meg, hogy az egyik fióka bakteriális fertőzésben szenved, őt kivették a fészekből, Ottót pedig belerakták.

  Az újonnan elszállított fióka az Arthur nevet kapta és az Állatkertben egy hét alatt kigyógyították betegségéből, majd egy héttel később őt is visszavitték szülei fészkébe.  Mint írják,

  Jelenleg három, szépen gyarapodó rétisasfióka nevelkedik a Fejér megyei fészekben. A szülők gondosan hordják a táplálékot, melynek nagy részét halak és különböző vízimadarak alkotják.

 • Kanye West, aki nemrég térti vissza a Twitterre, rögtön ütős posztokkal hívta fel magára a figyelmet. Trumpot a testvérének nevezte, akivel ugyan nem ért egyet mindenben, de ettől még nem fogja nem szeretni. Már csak azért sem, mert mindketten a sárkány energiái, jelentsen ez bármit is.

  A rapper posztolt egy képet is Make America Great Again feliratú sapkájáról (ez volt Trump kampányszlogenje). Persze a nagy twitterező, Trump sem maradt adós a válasszal, rögtön reagált: "Köszönöm, Kanye, ez nagyon cool". Az internet népe azóta nem tér magához, egyesek szerint egy fekete rapper nem támogathatja a rasszizmussal nem egyszer vádolt elnököt, míg mások szerint mindenki azt támogat, akit akar. Őrület!

 • Az internet népének legfrissebb kedvenc játéka Japánból érkezett, okostelefonokon fut, és első látásra úgy tűnik, hogy egy horgász-szimulátor. De tekerjük csak át az első 40-50 másodpercet a videóban, és kiderül, hogy

  • a horgászatot simán lehet vegyíteni gyerekkorunk Dragonball-rajzfilmjeinek hangulatával
  • jól jön hozzá pár indokolatlan méretű dekoltázzsal bíró segítő hölgy
  • az igazán minőségi horgászzsinór simán elbír egy Sharknado-filmre való cápát is. 

  Ha bejön a dolog, itt lehet letölteni Androidra, és itt iOS-re.

 • A Los Angeles Galaxyben játszó svéd csatár meghívta magához az egyetlen játékost a világon, akit tisztel és példaképnek tekint: a brazil Ronaldót. 

  A szobám falára feltettem Ronaldo képét. Ő volt számomra a férfi. Nem csak a rá jellemző cselek, vagy a focivébén lőtt góljai miatt. Ronaldo mindenben jó volt. Olyan volt, amilyen én mindig is lenni akartam. Neki sikerült kitűnnie. Ronaldo volt a hősöm. Letöltöttem a videóit a netről, és egyfolytában az ő technikáját gyakoroltam. 

  - mesélte Ibra az önéletrajzi könyvében. És el is hisszük neki, elég csak megnézni, hogy viselkedett, amikor először találkozott Ronaldóval szemtől szemben: