Dániel, Daniella
16 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég volt 150 éve, hogy Skóciában kitenyészették az egyik legnépszerűbb kutyafajtát, a golden retrievert. Ennek örömére rendezett egy óriási kutyatalálkozót a skót Golden Retriever Club Tomichben 361 retriever részvételével.

  Posztoltak is az Instájukra arról, hogynézett ki 361 kutya és a gazdáik találkozója. Így: 

  Worlds record broken by myself and my best friend @golden_chewbacca ! 361 goldens celebrating 150 years since the very first litter!!

  BUDDY (@buddy.scotland.golden) által megosztott bejegyzés,

 • Az egyik legjobban várt magyar film idén a Liza, a rókatündér rendezőjének, Ujj Mészáros Károlynak új filmje, az X - A rendszerből törölve. Ebben Balsai Móni egy rendőrnőt alakít, aki megpróbál elkapni egy sorozatgyilkost, de közben súlyos személyes problémái is vannak, pánikbeteg, gyászolja a férjét. Balsai mellett Kulka János és Schmied Zoltán is játszik a filmben.

  A filmhez Péterfy Bori és a Love Band készített zenét, A kutya éji dala címmel pedig elkészült egy videóklip is. (A kutya éji dala cím Bódy Gábor 1983-ban bemutatott kultikus filmjét idézi.)

 • Íjjal és nyíllal vadászott vaddisznókra egy leányfalui férfi Visegrád környékén, írja a police.hu. Bár még januárban kapták el, a  Szentendrei Rendőrkapitányság most indított ellene eljárást orvvadászat megalapozott gyanúja miatt. A férfit egy sikeres vadászat után fogták el, házkutatást tartottak nála, íjat, nyilakat, vadhúst találtak. 

  orv
 • Kis-Juhász Fábián is meglepődött, amikor megtudta, hogy az énekesnő az ő egyik ruháját választotta egy fotózásra. Bár június közepén került ki a kép Aguilera Instájára, csak most tűnt fel itthon, hogy az a magyar divattervező munkája. Amúgy az átlátszó, piros kabát Kis-Juhász Fábián diplomakollekciójának része volt. Valószínűleg úgy került az énekesnőhöz, hogy a tervezőt szerződtette egy neves showroom, ahonnan hírességekkel dolgozó stylistok és magazinok is válogatnak a klienseiknek. 

  #Liberation

  Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,