Eszter, Eliza
16 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Fehér Ház kommunikációs stábja nem bírt magával, és idő előtt bemutatták a nagy Trump - Kim Dzsongun találkozó emlékére tervezett érmét, amivel több gond is van.

  1. Még nem is biztos, hogy ez a találkozó egyáltalán meg fog valósulni valaha is. Napról napra mást nyilatkozik róla Trump.

  2. Csak nézzenek rá. :D 

  3. A két vezető egyforma méretben szerepel, mintha egyenrangú játékosok lennének a sakktáblán.

  4. Ennek ellenére Trump mintha pitbull-módjára készülne lefejelni a tőle hátráló Kim Dzsongunt.

  5. Akit egyébként 'supreme leader-nek' azaz legfőbb vezetőnek neveznek az érme szerint. Kim Dzsongunnak ez nem hivatalos titulusa, de ezzel a megnevezéssel a Fehér Ház gyakorlatilag elismeri a csak az észak-koreai kommunista diktatúra propagandájában harsogott vezetői felsőbbrendűséget.  ¯\_(ツ)_/¯

 • Mióta megszűnt az időrend az Instagram posztjai között, és véletlenszerűen kapjuk a nekünk szánt érdekes képeket az algoritmustól, engem baromira frusztrál, hogy sosem tudom, mikor érek a végére. Még akkor is találok új fotókat, ha átgörgettem már egy tucatnyi olyat, amit korábban is láttam már. Az eredmény: zombi módjára görgetek lefelé, amíg meg nem kérdezem magamtól, hogy most tulajdonképpen mit is csinálok. 

  Úgy tűnik, ez nem csak engem kezdett zavarni, mert az Instagram most egy olyan funkciót tesztel, ami szól a felhasználóknak, ha minden fotót megnéztek az elmúlt két nap terméséből.

  Mondjuk, ennyi erővel az időrendet is visszaadhatnák. :(

  qergfer