Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint az mi is megírtuk Vastag Csaba és szerelme, Domján Evelin nemrég titokban örök hűséget fogadtak egymásnak. A 41 éves énekes elmondhatja magáról, hogy az évek során sikeres előadóvá vált, illetve a szerelmi élete is révbe ért. Mostani idilli kapcsolatával együtt azt sem tagadta soha, hogy korábban szerette járni az éjszakákat szórakozni, és időbe telt, mire fejben is megérett arra, hogy végleg megállapodjon.

  Tavaly augusztusban jegyezte el barátnőjét Vastag Csaba. Az énekes sokáig Görgényi Fruzsina színésznővel alkotott egy párt, majd közel egy évvel szakításuk után Domján Evelin oldalán talált rá a boldogság. A hírről a Blikk számolt be elsőként, akik keresték a zenész menedzsmentjét is, ám ők nem akarták sem megerősíteni, sem megcáfolni az értesülésüket. Most viszont Vastag a saját Instagramján osztott meg egy képet, amely az esküvőjükön készült.

  Életünk legfontosabb napja

  – írta posztjában az énekes, aki azt ígérte követőinek, hogy a nagy nap részleteit egy videó formájában is megosztja majd.

 • A csöppség éppen ma, azaz pont az édesapja születésnapján jött a világra. Duplán ünnepelhetnek.

  Békefi Viktória és férje, Feng Ya Ou Ferenc egy új videóklippel üzenték meg, hogy megszületett első közös gyerekük. A dal a Várnak rám címet kapta, ami azért is érdekes, mert a kislányt június 6-ára várták, ám az énekes-színésznő pár nappal túlhordta őt. A közösségi oldalukon még tippeket is kértek a szülés beindításához. 

  Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől. Szerencsére minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk!

  – üzente az énekes a kiadóján keresztül. A Várnak rám című daluk klipjéből az is kiderül, hogy a csöppségnek a Mei Liza nevet adták.

 • Az egykori valóságshow-szereplő is megerősítette a hírt.

  vvmerciesparja.png
  Fotó: RTL

  Az rtl.hu szerint istenhozzádot mondott egymásnak Balázs Mercédesz, azaz Cedes és párja, Krisztián. A követők egy ideje már pedzegették, hogy nincs rendben valami a ValóVilág korábbi játékosának kapcsolatával, hiszen annak közösségi oldaláról az összes közös fotó eltűnt.

  Igen, vége.

  Ne kérdezzetek erről többet.

  kÖsZi

  – írta ki a BeleValóVilág műsorvezetője angolul a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében, vélhetően a kapcsolatára célozva. 

  Korábban a Fókusz riportjából az is kiderült, hogy a rapper nem a szokásos fehér, hanem rózsaszínű ruhát visel majd a nagy napon, és a fiatalembernek is egy ehhez illő, rózsaszínes árnyalatú öltönyt szeretnének. Azt mondták, 150 fős lesz a lagzi, mellyel addig szerettek volna várni, míg VV Merci fogszabályzója le nem kerül, mert a lány nem szeretett volna azzal szerepelni a képeken. A fiatalok eljegyzésére tavaly júliusban került sor Párizsban, az Eiffel-toronynál.

  A fiatalok egyébként az OnlyFansen is megtalálhatóak, ahol korhatáros képeket árulnak magukról. 

 • „Kétezer forint, az elég kemény” – csodálkozott rá.

  Nemrég költözött vissza Magyarországra Horváth Éva, aki férjével és két gyermekével, Kristóffal és Alexszel huzamosabb időt töltött Balin, Indonézia egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, ezért első hazai bevásárlásakor eléggé meglepődött néhány termék árán. A modell-műsorvezető azt mondja: míg az üzemanyag meglehetősen olcsó, sok terméket hasonlóan áraztak be, mint Magyarországon, tejfölt azonban nem lehet kapni a szigetországban. A kétgyermekes édesanya ezért is lepődött meg annyira a tejtermék kétezer forintos árán.

  Tejfölt kint nem lehet kapni, nincs összehasonlítási alapom. Most bementem, és vettem egy ilyen nagy tejfölt, kettőezer forint. Mondjuk, az elég kemény volt számomra

  – mondta Horváth a Fókusz inflációról szóló riportjában, amit a 24.hu szemlézett, és amelyben más hazai hírességek is mesélnek arról, hogyan érinti őket a folyamatos drágulás. A drasztikus áremelkedés ugyanis mindenkit érint – még a sztárokat is, akikről sokan azt hiszik, hogy nekik kolbászból van a kerítés.