Árpád
-3 °C
4 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Official Charts Company szerint Ed Sheeran lett az eladási példányszámok alapján az évtized előadója a briteknél. Sheeran 12 sikerlistás kislemezt és albumot termelt a 2010-2019-es időszakban. Ez több, mint amit bármely más előadó elért az országban.

  Emellett mind a kislemezek, mind az albumok listáját is ő vezette a legtöbbször az évtizedben, összesen 79-szer. Shape of You című dala például 14 hetet töltött a sikerlista élén. 

  Ed Sheeran idén a Sziget Fesztivált is megtöltötte, azt itt írtuk meg róla, hogyan maxolta ki az utcazenélést már a fesztivál első napján.  

 • baby-yoda-feature-jimmy-kimmel?quality=80&strip=all&w=1024

  Bébi Yoda lázban ég a fél világ, és ha ön nem tartozik a világnak ennek a felébe, vagy egy kő alatt élt az elmúlt pár hétben, vagy kómában feküdt, akármelyik a megoldás, én kezdem egy kicsit irigyelni, olyan szinten folyik már a csapból is a cuki törpejedi. Valami azt súgja, hasonlóképpen érezhet Jimmy Kimmel is, aki a tegnap esti talkshow-jában bemutatta, hogy kell otthon Bébi Yodát készíteni. Itt ugye az a közvetlen háttérsztori, hogy a karaktert nem akarta elspoilerezni a Disney, ezért a játékfigurákat csak akkor kezdték gyártani, amikor adásba ment a Mandalorian sorozat első epizódja - de így jól lekésték a karácsonyi szezont, a rajongók nagy bánatára. Akárhogy is, itt a tuti videós recept:

 • Legalábbis a Sporthoz Tematikusan Illeszkedő Buszmegállók Kupájában. Pár napja számoltam be arról, hogy egy budapesti, XVII. kerületi buszmegálló várója a mellette lévő sporttelep miatt egy futballkaput idéz. Hamarosan kiderült, hogy Szolnokon is van ilyen buszmegálló – de mostanra már azt is tudom, hogy Rákosmente vagy Szolnok a fasorban sincs Székesfehérvárhoz képest.

  Ott ugyanis nemcsak egy, de több buszmegállót is sportosítottak – ráadásul ezek nem csak egy sportágat idéznek meg.

  Mondjuk ez nem is meglepő: ott, ahol van 13-szoros magyar bajnok és 11-szeres kupagyőztes hokicsapat, annak dukál egy megálló:

  fehervar3

  De kiérdemli ezt az ötszörös bajnok, négyszeres kupagyőztes kosárlabdacsapat is:

  fehervar2  Meg hát van itt még egy háromszoros magyar bajnok, UEFA-kupában döntőt játszó, a Real Madridot a Bernabéu stadionban verő futballcsapat, szóval ez sem lehet kérdés:

  fehervar1

  Ahogyan ezek után az sem, hogy a buszmegállók legsportosabb magyar városa minden kétséget kizáróan Székesfehérvár.

 • A hozzávalók:

  • Mariah Carey - All I Want for Christmas
  • Marilyn Manson - Beautiful People
  • Karácsonyi hangulat

  És most mehet végtelenítve, szentestéig.