Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A TV2 táncos vetélkedőjének új versenyzőit egy hétfői sajtótájékoztatón leplezték le, egy hazai lap információi szerint azonban eredetileg másképp nézett volna ki a felállás.

  A Dancing with the Stars harmadik évadában többek között ott lesz Rubint Réka, aki az előző évad nyertesével, Andrei Mangrával szántja majd fel a parkettet, de többek között Kulcsár Edinát, Vavra Bencét, Zimány Lindát és Csobot Adélt is láthatjuk majd hétről-hétre – a versenyzők teljesen névsoráról ebben a cikkünkben számoltunk be. 

  A Blikk azonban úgy tudja, ez a felállás nemrégiben még máshogy nézett ki, az előzetes tervek szerint ugyanis Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edzője is a versenyzők között lett volna, az utolsó pillanatban azonban mégsem engedték, hogy részt vegyen versenyben.

  Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció 

  – mesélte a lapnak egy a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki később hozzátette, hosszas egyeztetés után a produkcióvezetők végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, a verseny ugyanis egy nagyon hosszú, komoly feszültségekkel járó, embert próbáló feladat, így nem akarták, hogy Shane az adások alatt esetlegesen úgy viselkedjen, amit majd később megbán.

  Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak

  – fejezte be az informátor. A Blikk egyébként a TV2 sajtóosztályát is megkereste az üggyel kapcsolatban, akik semleges választ adtak kérdésünkre, nem erősítették meg az állítások igazságtartalmát, de nem is cáfolták azt.

 • A Dűne főszereplőjét több szemfüles rajongó is kiszúrta.

  GettyImages-1414130455
  Fotó: Joseph Okpako / Getty Images

  A maceszgombóc után a magyar fesztiválélménybe is belekóstolt Timotheé Chalamet! Hiába a baseballsapka és az arcmaszk, a Dűne 2. forgatása miatt Budapesten tartózkodó fiatal színészt többen is kiszúrták a Sziget fesztivál első, szerdai napján, ahogy a VIP emelvényen bulizott a Rüfüs Du Sol dallamaira.

  Egyelőre nem tudni, Chalamet a többi napon is kilátogat-e a Hajógyári szigetre, mindenesetre tegnap a róla készült videó alapján nagyon jól érezte magát:

    

 • Egy kisebb edzőtáborban készül ismét kirobbanó formába lendülni az Aquaman sztárja.

  GettyImages-1072421804
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Nem is akármilyen csapatot kerített magának a színész azért, hogy újra régi fényében tündökölhessen. Szamoai filmkaszkadőrök fogják segíteni a felkészülését, és tekintve hogy ő maga is Hawaii-i származású, rendkívül jó hangulatú edzésnapok elébe nézhet a társulat. Momoa akciófilmjei révén mindig is fantasztikus fizikumáról volt híres, rövidesen a Halálos Iramban 10-ben, illetve a Dűne 2. részében lesz látható. Mostani bejegyzésében az edzésnapjának a jegesfürdős befejezését osztotta meg, amit jól kivehetően egy egyszerű fagyasztóládában ejtett meg ezúttal.

 • Bár a Forma–1 pályáin sokáig nem volt ellenfele, a mindennapokban annyira mégsem magabiztos sofőr Lewis Hamilton.

  Erről maga a sztárpilóta mesélt egy interjúban nemrég, ahol bevallotta, leginkább a forgalomtól tart.

  „Nagyon stresszesnek találom”–ismerte el Hamilton, akinek megtépázza az idegeit, mennyi mindenre kell odafigyelnie a gyalogosoktól kezdve az útkereszteződéseken át akár a dugókig.

  „Őrület ez az út. Annyi minden történik egyszerre, hogy igazából bármi előfordulhat” – magyarázta vezetés közben a hétszeres világbajnok, aki ennek ellenére azért jó pár luxusautó büszke tulajdonosa.

  (via RTL)