Máté, Mirella
12 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyot megy az utóbbi 24 órában Paulo Coelho szeptember eleji Instagram-posztja, amin a könyvét olvasó Ganxsta Zolit posztolta, mi is írtunk az előzményről. 

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Zolee Ganxta - He is the most well-known "bad boy" in Hungary, he is a gangster rapper and today there is no prime time tv show without him in Hungary. I hope HIPPIE will keep he being who he is!

  Writer (@paulocoelho) által megosztott bejegyzés,

  Most azt tényleg hagyjuk, hogy a fentiek valóságtartalma mennyire van köszönő viszonyban a valósággal, maradjuk csak a tényeknél. A posztot a közhelyszótárat évtizedek óta újabbnál újabb tartalmakkal töltögető író szeptember 1-jén tette ki, de a magyar sajtó és online közösség csak tegnap talált rá, és akkor sem csak úgy, mert szembe jött, vagy mert van magyar is az író 1,6 millió követője között, dehogyis. 

  Azért, mert Fluor Tomi észrevette, és menten szólt a Hippi című könyv hazai kampányát végző Spanish Wax nevű cégnek (aminek egyik tulajdonosa az az Árpa Attila, aki a reklámfotók egyikén éppen Colhót olvas), hogy helló, beütött a cucc a neten, Coelho is kiposztolta. Nem rossz, lehet majd mutogatni a következő preziben,

  DE ha igazán tökösek lennének,

  akkor egyik kollégánk GanxstaPaulo-mémjeiből rátennének még egy lapáttal a dologra:

  coelho
  coelho2
  coelho3
 • A hajdú főváros polgármestere, Papp László és kollégája, Valerij Jurjevics Vinogradov csütörtökön írta alá a testvérvárosi megállapodást Moszkvában. Moszkva észak-keleti körzete Magyarországnál is nagyobb, 101 ezer négyzetkilométer kiterjedésű, de csak 1,5 millióan lakják.

  Valerij Jurjevics Vinogrado és Papp László
  Valerij Jurjevics Vinogrado és Papp László
  Fotó: DEhir.hu

  (dehir.hu)

 • Éjszaka Ősz Ezredes elfoglalja az országot, szóval érdemes még kihasználni azt a pár napos órát, ami jut nekünk. Erre a budapestieknek a legkiválóbb helyszín a Duna partján, a Rákóczi híd közelében lévő Valyo Kikötő, ahol semmi sem takarhatja el előlünk a napot, ráadásul a Nemzetközi Békenap alkalmából reggae napot tartanak. A rozéfröccsök és a vegán kaják mellé 7-től a Roots 4Ward, a 9-től a G Ras & Fyah Rebels, 11-től pedig Heartical Youth Sound & Family adja az aláfestést. 

  42200159 2092497814343865 7140573667234152448 o
  Fotó: Millok Tamas - Fotomillok / Valyo Kikötő Facebook
 • Itt az újabb fejezet az Orbán Viktor furcsa találkozásai európai politikusokkal sorozatból: éppen interjút adott a kamerák előtt a salzburgi EU-csúcson, amikor beslattyogott a francia elnök, Emmanuel Macron, üdvözölt mindenkit, és rárakta a kezét Orbán hátára köszönésképp.

  Orbán egy kicsit ki is esett a ritmusból, nem tudta, hogy most köszönjön vagy megálljon, aztán Macron kezet nyújtott egy hogy vagy Viktor kíséretében.