Dezső
15 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte napra pontosan egy év telt el azóta, hogy megnyílt a föld Donald Trump egyik ingatlanja előtt, az amerikai elnöknek újra hasonló anomáliával kellett szembenéznie, néhány napja ugyanis a Fehér Ház sajtószobája mellett keletkezett egy víznyelő, az internet népe pedig természetesen azonnal ugrott is a dologra, azt pedzegetve, hogy 

  Trumpot tényleg el akarja nyelni a föld.

  A víznyelő keddre akkora lett, hogy körbe is rakták terelőkúpokkal meg kordonjelző szalaggal, aztán délután le is fedték, nehogy valaki beleessen.

  A probléma megoldásán éppen dolgoznak, de elvileg egyébként nem túl meglepő a víznyelő megjelenése, Washingtonban ugyanis múlt héten elég sok eső esett.

  A víznyelőhöz kapcsolódó viccek nagy része sajnos elég izzadságszagú lenne magyarra lefordítva, de az mindenképpen szórakoztató teória, hogy valójában Melania Trump menekülőútvonalának kijáratáról van szó, mert az utóbbi időben elég sok szó volt arról, hogy nem nagyon jön ki egymással az elnök és a first lady.

  (Independent)

 • Hétfő este rendezték Andrea Pirlo búcsúmérkőzését a San Siróban. A teljesség igénye nélkül olyan játékos léptek pályára vagy tették tiszteletüket a meccsen mint: Dida, Bonucci, Chiellini, Costacurta, Maldini, Nesta, Zanetti, Camoranesi, Gattuso, Lampard, Rui Costa, Del Piero, Baggio, Inzaghi, Ronaldo (a brazil), Totti, Ronaldinho, Seedorf, Serginho, Materazzi, Shevchenko, Buffon vagy Tevez.

   A végeredmény egy jó kedélyű 7-7 lett. 

 • Igen, ez tényleg megtörtént, méghozzá New Yorkban, és elsőre elég viccesen is hangzik, de a sztori ismeretében inkább szomorúnak tűnik a helyzet.

  Michael, megbeszéltük a dolgokat anyáddal, és arra jutottunk, hogy azonnal el kell hagynod a házat. 14 napod van kiköltözni és nem is jöhetsz vissza és minden lehetséges eszközt be fogunk vetni, hogy ez be is következzen.

  - írták Michael Rotondo szülei február másodikán fiuknak egy levélben, de nem történt semmi, úgyhogy írtak neki még egy levelet, hogy ezennel ki van lakoltatva.

  Ez szintén nem hatotta meg a 30 éves férfit, úgyhogy megpróbáltak más módszerekhez folyamodni és adtak neki 1100 dollárt albérletre, meg pár jó tanáccsal is ellátták.

  Igazán kedves gesztus, de Michaelt ez sem különösebben érdekelte, úgyhogy végül a Legfelsőbb Bíróságon kötött ki az ügy, ahol úgy vélekedett, jár neki még hat hónap a szülői házban. A bírót sajnos nem sikerült meggyőznie, ő felháborítónak tartotta ezt a követelést, és a férfi kilakoltatása mellett döntött.

  Rotondo egyébként látszólag élvezte a felhajtást, interjút is adott a bíróságon, amiben elmondta, hogy saját szobája van és még a ruháit is magának mossa, de valószínűleg rajta kívül senki nem érezte úgy, hogy ez olyan fantasztikus dolog lenne.

  (Guardian )

 • Hadd idézzem szó szerint az MTI-t:

  A bő keretben lévő orosz labdarúgók egyike sem követett el doppingvétséget, így részt vehet a világbajnokságon a nemzetközi szövetség (FIFA) keddi állásfoglalása szerint.

  Persze, a történet nem előzmény nélküli. Miután az orosz sportolókba az elmúlt években számos sportágban úgy tömték a doppingot, mint tökrészeg britekbe a kézműves turistahülyítést, a nemzetközi sportszövetségek számos szankciót hoztak az országgal szemben, aminek a csúcspontja az idei téli olimpián volt. Bár a futball nem egy doppingérzékeny sport (mondjuk a súlyemeléssel, úszással, atlétikával vagy a kerékpárral összevetve), a nemzetközi doppingellenes szervezet, a WADA 154 orosz futballistánál vizsgálódott, 34 esetben azt is vizsgálták, hogy manipulálták-e a  doppingmintákat. De minden és mindenki tiszta, meg lehet nyugodni.

  Meg hát csak játék ez, nem? A részvétel a fontos.