Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Northfoto
  Northfoto
  Fotó: g90

  A 30 éves színész nemrég a feleségével közös podcastjében megosztotta, hogy az Alkonyat-filmekben való szereplése, ahol Jacob Black szerepét alakította, miként befolyásolta a teste megítélését. Lautner felidézte azt a fizikai átalakulást, amit a szerep eljátszásához vállalt magára, valamint azt is, hogy ez milyen áldozatokat követelt meg tőle.

  16-tól 20 éves koromig szerepeltem ebben filmekben, ahol a karakterem arról volt ismert, hogy minden második percben ledobta a felsőjét. Akkor még nem tudtam, hogy ez hatással volt rám, vagy lesz rám a jövőben a testképemmel kapcsolatban. Most visszatekintve, természetesen hatással volt, és még fog is

  – mondta színész. Lautner azt is elárulta, hogy az első filmben 63 kilót nyomott, a másodikban pedig már majdnem 80-at, szóval nem ilyen volt a természetes testfelépítése. Elmondása szerint nagyon keményen megkellett dolgoznia érte, és rendkívül nehéz volt fenntartania. Miután a széria 2012-ben véget ért a színész már nem szívesen járt el edzőterembe olyan gyakran, míg a forgatások ideje alatt heti hatszor is eljárt edzeni, volt hogy naponta többször.

  Lassan elkezdte elveszteni a kockahasát, és közelített az eredeti testfelépítéshez, ami kezdetben nem is zavarta, amíg az interneten nem kezdték el azt mondani róla, mennyire elengedte magát. A színész persze ettől függetlenül továbbra is egészségesen élt, sőt a rendszeres mozgás sem tűnt el teljesen az életéből, mégis az összehasonlító képek súlyos hatással voltak a mentális egészségére.

  Egymás mellé rakták a félmeztelen képeimet egy másik filmből, és az Alkonyatból, és megállapították, hogy mennyire elengedtem magam. Én meg azt gondoltam: »Tényleg ennyire elhagytam volna magam? Nem gondoltam, hogy ennyire rosszul nézek ki«.

  Beletelt kis időbe mire az évekig tartó összehasonlítgatásokat figyelmen kívül tudta hagyni a színész, és idővel a mentális egészségét tette előtérbe idegenek véleménye helyett. Lautner ezért mindenekelőtt azt gondolja, hogy a testünkkel való törődést csakis helyes okokból kell megtenni:

  A tested hihetetlenül jól nézhet ki, lehetsz szálkás, izmos, fogyhatsz és izmosodhatsz, de ha mentálisan nem vagy egészséges, akkor mindez hiába. Ne abban találd meg a boldogságot, hogy hogyan nézel ki. Ne gondold, hogy csak azért, mert leadsz néhány kilót vagy izmosabb leszel, egy nap felébredsz, belenézel a tükörbe, és hirtelen boldog leszel. Az értékek nem ebben rejlenek

   (via Enews)

 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A ValóVilág 11. évadának hatodik párbajában ezúttal VV Márió vitte ki magával VV Danit, ahol a nézők dönthettek sorsukról. Mielőtt azonban csatlakoztak volna a stúdióba Puskás-Dallos Petihez, Márió még búcsúbeszédet tartott a társainak, ahol egy fontos kérdést intézett szerelméhez, VV Lisszához.

  Ez egy érdekkapcsolatnak indult, igaz, érzelmek lettek belőle. Soha az életben nem szerettem még ennyire senkit. És most lenne hozzád egy kérdésem, hogy leszel-e igaziból a barátnőm. Gyors választ szeretnék

  – tette fel kérdését a játékos, amire a lány boldogan igennel felelt.

 • Egy brit fotós által Botswanában készített képeken a hathetes oroszlánkölykök élvezik édesanyjuk figyelmét. A fotókon két kölyök ölelgeti anyját, miközben az békésen pihen, amíg az egyik apróság meg nem harapja a fülét. Az oroszlánanyák arról ismertek, hogy az állatvilágban a legvédelmezőbb szülők közé tartoznak. Az anyák és fiatal kölykeik idejük nagy részét a falkától távol töltik, a kölykök ez idő alatt teljesen az anyjukra támaszkodnak. Ezeket a képeket Nathalie Mountain profi fotós készítette a Little Vumbura táborban, az Okavango-deltában, Botswanában.

  „Az oroszlánanya nagyon nyugodt volt, és egyáltalán nem zavarta a jelenlétünk – mondta Nathalie. – Egy rejtett helyet választott a bokrok között, hogy világra hozza három kölykét. Az apróságok most körülötte játszottak. Varázslatos volt nézni ezt az imádni való fiatal oroszláncsaládot.”

 • 0–0-ás döntetlent játszott a Paks a Kecskeméti TE-vel szombaton, de a mérkőzésnek volt egy egészen szürreális pillanata is. 

  captures chrome-capture-2023-1-5 (2).png
  Fotó: Futballsznob / Facebook

  A Futballsznob nevű Facebook-csoportban feltűnt egy videó, amin az látható, ahogyan a paksi kapus elvégez egy kirúgást, majd a szél szögletre fújja a labdát.