Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kaptunk néhány képet a Fiumei úti sírkertről, pontosabban az utak siralmas állapotáról. Azt olvasónk is elismeri, hogy amióta a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) fennhatósága alá tartozik a temető, nem csak negatív változást lehet tapasztalni. A bejáratnál lévő látogatóközpontot folyamatosan fejlesztik, de „a korábbi kedves személyzetet már nem látni, a virágboltot is felszámolták, helyette drága virágboltot létesítettek, új eladókkal”.

  Olvasónk (akit nevezzünk mondjuk Klárinak) nem hagyta annyiban a dolgot, írt a NÖRI-nek a helyenként 2-3 méteres kráterek miatt, de csak annyit válaszoltak neki, hogy az utakat folyamatosan karban tartják.

  A képeket elnézve mi csak annyit javasolnánk, hogy nagyon óvatosan lépkedjen, aki kilátogat a következő hetekben, hónapokban.

 • A tízéves Collier óriási Foo Fighters-rajongó, és a banda Kansas Cityben tartott koncertjén találkozhatott végre kedvenc zenészével, Dave Grohl frontemberrel. De az igazi menőség ezután jött, mert Grohl megkérdezte tőle, hogy milyen számokat ismer.

  Collier rávágta, hogy egy csomó Metallica-számot tud, szóval a kezébe nyomtak egy gitárt, és nekiálltak az Enter Sandmant játszani a bandával, miközben Grohl énekelt. A srác ráadásul totál lazán nyomta le a saját részét. 

 • És egy másik kanadai hokisztárt, Nathan MacKinnont, akik beálltak hozzájuk egy meccsre. Igen, tényleg kenyai hokisokról beszélünk: egy kezdeményezéssel Kanadába mehettek játszani, kaptak szerkót és két übermenő csapattársat.

  Nem csoda, hogy teljesen meghatódtak.

 • A Manchester melletti M60-as autópályán állítottak meg a rendőrök egy piros Citroent, ami nem volt különösebben jó formában, a sofőr viszont úgy gondolta, hogy simán belefér az, hogy ilyen állapotú autóval közlekedjen:

  DpnB4gEWkAANpoD
  Fotó: CapitalScotNews / Twitter

  A rendőröket amúgy a többi autós riasztotta, akik attól tartottak, hogy balesetet okozhat az autós. Később a gyorsteszt kiderítette, hogy kábítószer hatása alatt állt.