Mi történik mostanában az ételek, italok világában? #1: Megfekszenek az amerikaiak a szénsavas sangriától
Egyenesen a pusztító erejű, energiaitalt alkohollal vegyítő, szép emlékű Four Loko hatásához hasonlítja éppen az amerikai sajtó a pár dollárért kapható Capriccio Bubbly Sangria nevű italt.
Ami a nevéhez híven tényleg annyi, hogy szénsavas sangria, de állítólag kettő, pár decis üveg elfogyasztása után az amerikai vásárlók úgy megfekszenek tőle, mintha egész este Péter Pál-kevertet ittak volna.
A leggyakoribb panasz/dicséret az, hogy egész egyszerűen kidől a fogyasztó, elájul, és semmire nem emlékszik, pedig alig ivott valamit a sangriából. Szakértők azzal magyarázzák ezt, hogy ennek a típusú sangriának úgy 14 százalék körül lehet az alkoholtartalma a borok átlagos 11 százalékához képest, és az ember a gyümölcsös íz miatt egyszerűen nem érzi, hogy mi történik vele.
Ha valami magyar disztribútor szeretné importálni azt a terméket, először azért nekünk szóljon.