Károly, Karola
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • NE nézze meg ezt a videót, ha jót akar magának! Tényleg ne, olyan dallamtapadása lesz, hogy a fal adja a másikat. (Ne tévessze meg a 3,2 millió megtekintés a videón, abból kb. 3 millió én voltam.)

 • Ja, elég előnytelen név lenne egy képregényes szuperhősnek. Ő az egyébként:

  dustin-shomer?quality=80&strip=all&w=1200

  A becsületes neve Dustin Shomer, és azzal érdemelte ki az eposzi nevet, hogy az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy telegraffitizze Phoenix városát a "Penis Man" felirattal. Miután ezzel Amerika-szerte bekerült a kis színes hírek közé, a helyi rendőrség egy kicsit túlreagálta a bűnüldözést – Shomer legalábbis azt írta Facebookon, hogy 25 kommandós rohanta le a lakását, AR-15-ösökkel.

  Azóta annyi történt, hogy Shomer közösségi adományokat gyűjt, hogy ügyvédet tudjon fogadni, és a hírek hatására minden eddiginél jobban elborították Phoenixet a rajongói "We are all Penis Man" feliratok. Tanulság nincs.

  (Phoenix New Times)

 • A megfejtés: az amerikai politika legizgalmasabb kérdését, vagyis azt, hogy az idei elnökválasztás demokrata párti előzetes versenyében ki az egyes államokban a népszerűbb a két legerősebb jelölt, Joe Biden és Bernie Sanders közül. Sötétkék = Sanders, világoskék = Biden.

  Egyben szépen látszik az amerikai választási rendszer értelmetlensége is: Sanders nagyrészt olyan helyeken népszerű, ahol tök mindegy kit indítanak a demokraták, mert a macskám is megverné Trump elnököt, Biden meg olyan helyeken, ahol szintén tök mindegy, mert ha Kennedy feltámadna, ő se verné meg.

  Azt a pár államot, aminek a szavazatai valóban számítanak, érdemes a 538.com gigantikus összeállításában bogarászni. A verseny február 3-án kezdődik az iowai előválasztással (itt Biden számít esélyesebbnek egy kicsit).

 • Na jó, az talán enyhe kifejezés, hogy "színesre", a valóság az, hogy a floridai férfi fogott egy festékszórót, és uccu neki, mint bolond borbély a Chemotoxot, minden létező rikító színnel összefújta a házát, a kocsiját, de még a gyepet is.

  A szomszédok azonban nem örülnek a produkciónak, egy erőszakosan amerikai kinézetű helyi lakos azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy ő ezt már pedig nem-hiszi-el, és perelni fognak, mert hát mégis ki hallott ilyen skandalumról. Amúgy az ismeretlen művész még egy meglehetősen kriptikus felíratott is felfújt a rommá tört furgonjára:

  "Ki az az Omar?"

  Azonban az Orange Blossom Drive lakóit hidegen hagyja Omar kiléte, és a vádlottak padján akarják látni a felelőst, aki képes volt megzavarni a lakóközösség nyugalmát. Gondolom nem árulunk el titkot azzal, hogy a színes ház tulajdonosa ellen korábban kábítószerbirtoklás miatt emeltek vádat. Na, de ki az az Omar?

  Forrás: CNN
  Forrás: CNN