Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Johnny Depp exfeleségét nem tudták a rajongók kizárni a Warner Bros. égisze alatt készülő DC képregény film folytatásából, pedig még petíciót is indítottak ellene. A petíciót azért kezdték el terjeszteni, mivel Johnny Depp a pereskedések miatt elesett az egyik legnagyobb mostani szerepétől a Legendás Állatok harmadik részében alakított Grindelwald karakterétől. Az „asszonyverő” névvel ellátott Deppnek nemcsak a szerepéről kellett lemondania, hanem a médiában való szerepléséről, és még megannyi pénzről is, amit az exnejének ítéltek a bíróságon.

  A rajongók még egy februári Forbes-cikken buzdultak fel előre, hogy majd a Trónok Harca színésznője, Emilia Clarke helyettesítheti Amber Heardot a filmben.

  Amber Heard - Aquaman
  Fotó: HBO Max via Bestimage / Northfoto

  Mára már minden pletyka és teória szertefoszlott, hiszen két nappal ezelőtt posztolt a színésznő, Amber Heard az Aquaman 2. forgatásáról hivatalos Instagram-oldalára egy képet, hogy készen áll a forgatásra.

  A fotóhoz csak annyit írt:

  Még azelőtt készült, hogy Aquaman kitépte volna a regény utolsó oldalait. #AzAquaman2ForgatásáigBeszerzekEgyKindlet

  A 2022. december 16-án érkező Aquaman 2-ben tehát Amber Heard játszhatja tovább Mera karakterét.

 • Tovább gyűrűzik minden idők újratalálkozásának és újrabeszélgetésének ügye. A forró témára ráálltak a szájról olvasó szakértők is, hogy kielemezzék a két testvér rövid beszélgetését. Nem 100%, de szinte biztos, hogy Harry és Vilmos a a következőt vitatták meg:

  Vilmos: Nagyszerű (temetés) volt nemigaz? 

  Harry: Pont olyan volt, amilyet ő akart.

  Ez akkor hangzott el, amikor nem volt rajtuk maszk. Amikor eltakarták az arcukat és beszélgettek, azt nyilván nem tudták dekódolni a szájról olvasók.

  A netezők már el is kezdték mémesíteni a sztorit úgy, hogy elkezdtek kitalált párbeszédet adni a testvérpárról készült kép alá.

   (Via)

 • Adele nem az a híresség, akinek attól kellene tartania, hogy elfelejtik. Az énekesnő 15 Grammy-díjat tudhat magáénak, tavaly pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy váratlanul rengeteget fogyott. A kirobbanó formában lévő énekesnő házassága három évvel ezelőtt romlott meg Simon Koneckivel, a válást azonban csak idén márciusban véglegesítették.

  Mint kiderült, Adele most ismét szerelmes, egy gyerekkori barátja mellett találta meg a boldogságot, akivel tavaly jöttek össze, mikor az énekesnő visszatért Londonba a korlátozások enyhítése után. Egy haverokkal töltött éjszaka után jöttek rá, hogy itt bizony több van, mint puszta barátság. Sőt, már a gyermekvállaláson gondolkoznak.

  Adele sosem titkolta, hogy több gyereket szeretne, és az új pasija még nála merészebb ilyen tekintetben

  – kotyogta el egy barát a Closer magazinnak.

  Az énekesnőnek egyébként előző házasságából már van egy fia, a nyolcéves Angelo.

 • Caresse Crosby 130 éve született New York-ban, és nagyjából 19 éves lehetett, amikor nagyon megunta, hogy a kényelmetlen, bálnacsonttal merevített fűzőt kellett felvennie egy bálra, mert az nyilván szoros volt, de az esztétikummal sem volt teljesen elégedett, ugyanis a ruhadarab kilátszott a báli ruhája alól, és nem is állt valami jól a keblein. 

  Érdemes tehát megemlékezni róla, hiszen elég sokat köszönhet neki a nőtársadalom. 

  A kialakult helyzet miatt Caresse úgy döntött tehát, hogy maga oldja meg a helyzetet. Egy tű, cérna, két selyemzsebkendő, és egy rózsaszín szalag segítségével megvarrta a ma ismert és használt melltartók elődjét. 

  A siker nem váratott magára sokat, ugyanis a bálon nagyon sokan leirigyelték róla a darabot, és többen is megkérték, hogy készítsen nekik is egy-egy darabot találmányából. Végül aztán annyira népszerű lett az újvilági melltartó, hogy 1914-ben kapta meg a szabadalmat modern melltartójára.