Vilmos
10 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Két napja egy fotó miatt fogja a fejét a fél magyar internet. A képet az egyik szlovák politikus tette ki a Facebookra, amin a magyar kormányfő osztrák és szlovák kollégája között álldogál, és mintha legalább két számmal nagyobb nadrág lenne rajta. 

  Az világos, hogy a gatya el van szabva, erre csapott le Herczeg Zoltán divattervező, aki a Facebookján felajánlotta, hogy negyedórás munkával szívesen méretre szabja Orbán Viktor ruháját. Én ugyan el nem tudom képzelni, hogy a kormányfő környezetében ne lenne legalább egy szabó, vagy valaki, akinek ne tűnt volna az aránytalan nadrág, de mégis, hátha most sikeres lesz a küldetés. Rajtunk ne múljon. Könyörgünk, valaki szóljon már a miniszterelnöknek!

 • Még jó sok idő, akár 3 év is lehet mire Hajao Mijazaki befejezi az utolsó nagy animációs filmjének rajzolását. Addig viszont itt ez a 15 perces videó, ami a japán rendező különböző filmjeit (és világait) köti össze a sintó filozófián keresztül. Nagyjából az a lényeg, hogy a sintoizmus szerint a természetben rengeteg természetfeletti szellem lakik, akikkel harmóniában együtt kellene élniük az embereknek, különben rossz dolgok fognak történni. A videó ezt a gondolatot mutatja be a különböző mesékben, és ennél az egymondatos összefoglalásnál jóval árnyaltabban.

 • A Marvel stúdió filmjeiben Pókembert alakító Tom Holland bejelentkezett egy rövid videóban Instagramon, hogy sajnálkozzon kicsit a követőinek, amiért nem tud semmit elárulni a készülő filmről. De a nagy bocsánatkérések között annyira lóbálja az iPadjét, hogy arról leolvasható az új Pókember-film title cardja, azaz a logó és a cím. Ügyes!

  Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

  ✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

  A Spider-Man: Far From Home jövő júliusban érkezik a mozikba.

 • Az amerikai élelmezési és gyógyszerészeti szervezet, az FDA jóváhagyta az Eversense cég legújabb fejlesztését, ami egy bőr alá ültethető, mobilapplikációval összehangolható szenzor cukorbetegeknek, így az hamarosan megjelenhet az amerikai piacon, írja a Gizmodo. Az futurisztikus jeladó alig nagyobb egy hüvelykujjkörömnél, és a jelenlegi hasonló szerkezetekkel szemben az a legnagyobb előnye, hogy 3 hónapig is zavartalanul működik. A jelenleg piacon lévő hasonló szenzorok 7-14 napig bírják legfeljebb.

  A jeladóhoz applikáció is jár, ahova 5 percenként küldi a test vércukorszintjét, így a cukorbetegeknek folyamatosan, egyszerűen lehet monitorozni, hogy minden rendben van-e. Így néz ki:

  rjhwt7twuyr3jrabwybo
  Kép: Eversense