Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jennifer Aniston és Reese Whiterspoon újrajátsszák kedvenc Rachel és Jill-pillanatukat a Jóbarátokból

  - hirdeti a lenti videó címe, ami, hát, elsőre sem hangzik egy hatalmas szenzációnak, de végül is tizenöt évvel az utolsó Jóbarátok-epizód után egész jópofa lehet, hogy a sorozatban nővéreket játszó színésznők felelevenítenek valami jó jelenetet Mindenki Kedvenc Sorozatából, gondolhatja az egyszeri Jóbarátok-rajongó.

  De aztán kiderül, hogy az Acces Hollywood videója semmi másra nem jó, mint illusztrálni, mennyire könnyű bármivel bekerülni a hírekbe, ami rájátszik a nosztalgia-faktorra. A videó érdemi része ugyanis nagyjából tíz másodperc, és annyi történik benne, hogy a két színésznő egy kanapén ülve papírból felolvas nagyjából húsz szót.

  :'((((

 • Egy friss rendelkezés szerint az autósok hazavihetik és elfogyaszthatják azokat az állatokat, amiket a járművükkel elütöttek, írja az Eater. Az angolul "roadkill"-nek nevezett tetemek évente akár százezer kilónyi egészséges, fogyasztható húst jelenetenek, amiket eddig tilos volt hazavinni az államban.

  A kaliforniai halakért és vadakért felelős igazgatóságnak 2022-ig létre kell hoznia egy appot, amivel be lehet jelenteni az elütött tetemeket, az app aztán a bejelentés után engedélyt ad majd a tervek szerint a tetem eltávolítására. De csak akkor, ha az állat megdöglött, ha nem, akkor az igazgatóság egyik munkatársának kell eldöntenie, hogy mi legyen az állattal.

 • Az Ibiza-botrányba belebukott Heinz-Christian Strache már egykori pártja, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) számára is kényelmetlenné vált. Nyilvános, 786 ezer követővel rendelkező hivatalos Facebook-oldalának ugyanis megszüntették a láthatóságát.

  Az FPÖ közleménye szerint Strache „kérésének megfelelően” lőtték le az oldalát, hogy tiszteletben tartsák a személyiségi jogait. Szerintük jogi okokból nem adhatják át neki a kizárólagos admin jogot, az oldal ugyanis az FPÖ „tulajdona”, a párt anyagi és emberi erőforrásai segítségével építették fel.

  Strache ügyvédjén keresztül ultimátumot adott az FPÖ-nek: vagy visszakapja az admin jogot, amit korábban elvettek tőle, vagy jogi lépéseket tesz. Privát profilján pedig - ami részben nyilvános, és 50 ezren követik - köszönetet mondott a támogatóinak, és azt írta:

  „Ne aggódjatok, nem csak a Facebookon fogok visszatérni.”

   (Alfahír)

 • A DK a nyolcadik születésnapját ünnepli szombaton, az alkalomhoz pedig egy nem túl ízléses tortát választottak. Leginkább egy 70-es évekbeli, barna, szoci tömbházra hasonlít a kétemeletes édesség. A tetején színesen virító DK logó alatt pedig alig észrevehető a torta színével egybeolvadó nyolcas.