Konrád, Tivadar
4 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Általában mindenki alig várja, hogy végre hazaérjen egy fárasztó nap után, de arra valószínűleg senki sincs felkészülve, hogy egy vadidegen meztelen férfi üdítőt iszogasson a kanapéján. 

  Pedig Nashville-ben pontosan ez történt. A rendőrsági bejelentés szerint a ház igazi lakója hazament, meglátta ezt a kis jelenetet, távozásra szólította fel a férfit, aki nem elég, hogy sikoltozni kezdett, de még az üdítőt is eldobta, úgyhogy a kanapé mellett a szőnyeget is lehet majd takarítani. Úgy tudni, hogy a 67 éves James Wootent a rendőrök már rá tudták venni, hogy elhagyja a lakást, és arra is, hogy legalább egy pólót magára vegyen, de az is kiderült, hogy az üdítőzés előtt még fagyizott is egyet. 

  Az nem derült ki, hogy miért csinálta ezt, illetve miért nem otthon csinálta ugyanezt, mindenesetre az eset után csak 5000 dolláros óvadék fejében szabadulhat az előzetes letartóztatásból, ahol nem valószínű, hogy kényelmes a kanapé, és üdítőt is adnak. 

 • szamar clk

  Nem, ez nem a Shrekből egy idézet, hanem Chicago közelében, az I-90 autópályán hangzott el, amikor a Cook megye egyik rendőre megpróbált leterelni az útról egy szamarat. A kamerája mindent rögzített közben.

   (News&Observer)

 • A komornyik szó hallatán a legtöbbeknek a Csengetett, Mylord? jut eszébe, esetleg a Downton Abbey című sorozat. Most egy gazdag, de elfuserált család helyett a kormány keres magának két komornyikot is, évi 30 ezer fontos fizetéssel. A vendégek kényelmének biztosítása, az események ellenőrzése is a feladatok között van, ahogyan a készletek nyilvántartása, ide értve a borospince felügyeletét - aki még emlékszik, ez az, ami nem igaz ment Stokesnak a Csengetett, Mylordban?, illetve nagyon komolyan vette az előkóstolást és sosem akarta, hogy kárba vesszenek a drága francia borok. 

  mylord5

  Valószínűleg az angol kormány borospincéjében ennél azért nagyobb a szigor, de Károly Herceg egyik volt komornyikja szerint az álláshirdetés azért is érdekes, mert bár a feladatok szerint egy sima házvezetőt keresnek, de az angol hagyományok és tradíció miatt mégis jobban és arisztokratikusabban hangzik, hogy komornyik szerepel a hirdetésben, amire ennek szellemiségében kizárólag csak angol állampolgárok jelentkezhetnek. 

 • Hátborzongató háromszögtörténetben lesz legközelebb látható a Testről és lélekről Európa-filmdíjas főszereplője, Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna: Felméri Cecília Spirál című filmjét a sződligeti horgásztó partján, négy évszakon keresztül forgatták, ami már önmagában sem volt könnyű, mert feltétlenül szükség volt arra is, hogy befagyjon a tó, így az enyhe tél miatt egy évet halasztani is kellett. Minderről az egyik női főszereplő, Kiss Diána Magdolna beszélt nekünk korábban a vele készített interjúnkban:

  Kapcsolódó

  Addig látnak meztelennek, amíg zavarban vagy

  Kiss Diána Magdolna több fesztiváldíjas filmben szerepelt már, de az első főszerepét csak most kapta meg, és már a forgatás előtt megrettent. Sok álmatlan éjszakája van, de a szájára már lakatot tett. Interjú.

  A forgatásra kilátogatott a támogató Magyar Nemzeti Filmalap is, és készítettek egy videót, amelyben a rendező beszél a film sztorijáról, Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna is elmondják, számukra miért volt szokatlanul nehéz a forgatás, de megszólal Bogdan Dumitrache, a férfi főszereplő is.