Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Radiooooo.com egy olyan internetes rádió, ahol a világ szinte bármely pontjáról hallgathatunk zenéket, méghozzá évtizedekre lebontva, vagyis kiválasztjuk, hogy 1970 Magyarország, vagy 1980 Pápua Új-Guinea, és már szól is a zene az adott korból, az adott helyről. Vannak még mindenféle jópofa közösségi funkciói is, az egyik legjobb netes rádió, ha valaki szeretne véletlenszerűen új zenékkel megismerkedni. Természetesen van applikációjuk is, vagyis a Google Playen csak volt, ugyanis a Google a napokban törölte a Radiooooo.com appját.

  Az indoklás szerint azért, mert szexuális jellegű tartalmat osztottak meg, ami pedig tilos. A kifogásolt szexuális tartalom pedig az volt, hogy ha a rádió világtérképén eléggé beközelítünk, akkor mindenféle jópofa grafikai elemeket láthatunk, Venezuela partjaihoz közel például egy kis hableányt, amin nincs melltartó, amit két apró pixelnyi mellbimbó is jelez. Nos, ez a két pixel elég volt ahhoz, hogy a Google törölje a szolgáltatást.

  Az app készítői Facebookon arról írnak, hogy a sajtószabadság korlátozásának tekintik, hogy törölték őket a Google Play áruházból, valamint a kommentekben kiemelték, hogy nem fogják törölni a térképről a kis hableányt, sem melltartóval cenzúrázni.

 • Forrás: Index Fórum
  Forrás: Index Fórum

  Újra népszerű a közösségi oldalakon ez a kép, amelyen egyetlen egy kérdés látható

  Ha forradalmár lenne, ön melyik televíziót foglalná el?

  Forrás: Index Fórum
  Forrás: Index Fórum

  A kampányt még 2005 decemberében kezdte az akkor szocialista kormányzás alatt működő közmédia, és a Népszabadság akkori cikke szerint a magyar televízió fontosságára akarták felhívni a figyelmet. Alig egy évvel később aztán tüntetők százai törtek be a köztévé székházába.

 • Nem maradt szótlan Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke az ellenzéki tüntetéssorozat legfeszültebb napján, amikor az MTVA székházából parlamenti képviselőket lökdösnek ki.

  Semjén Zsolt kormányfőhelyettes közölte:

  Minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen érték, ezért a nemzetiségeknek nemcsak joguk, hanem küldetésük is, hogy megmaradjanak – tudatta a Nemzetiségek díj átadásán hétfőn Budapesten.

  A nemzetiségekért is felelős kormányfőhelyettes kiemelte: minden nemzetnek és nemzetiségnek küldetése, hogy a saját örökségét megőrizze, kibontakoztassa, még gazdagabbá és mindenki számára megismerhetővé tegye. A magyarországi őshonos nemzetiségeknek ezen felül sajátos felelősségük és küldetésük is van, hiszen olyan egyedi értékgazdagságot hoztak létre, amelyet nem pótolhat sem a magyarság, sem az anyanemzetük – fűzte hozzá az MTI szerint.

 • Sajnos csak egy rajongó rakta össze, de simán elfogadnánk hivatalosnak is. Ez az a sorozat, amit Jon Favreau készít a Disney-nek és a jövőre induló Disney+ nevű streamingplatformon lesz látható. A szereposztás impozáns: Pedro Pascal a főszereplő, egy mandaloriai pisztolyhős, mellette szerepel még Carl Weathers, Nick Nolte, Gina Carano, Emily Swallow, Omid Abtahi és Gaincarlo Esposito is.