Kázmér
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Space Jam - Lebron James.png
  Fotó: hbo max / youtube

  Vannak azok a filmek, amelyek mögött nem áll egy nagy nevű rendező, aki rengeteg Oscar díjjal büszkélkedhet, vagy nem szerepelnek benne hatalmas sztárok, akik bezsebeltek már minden létező díjat.

  ezek a filmek azok, amik valahogy, a bájukkal, a kedvességükkel, és az egyszerű mondanivalójukkal, mégis belopóznak az ember szívébe.

  Na, pont ilyen film volt az 1996-os Space Jam: Zűr az űrben című film. Mondjuk az nem igaz, hogy nem szerepelt benne nagy sztár, mert konkrétan az akkori idők egyik legnagyobb ikonja, minden idők egyik legnagyobb legendája, Michael Jordan volt a főszereplő. (Igaz, nem elismert színész, de itt nem is az Oscar-díj volt a lényeg.) De, persze a Bolondos Dallamok (Looney Tunes) híres mesefigurái is kivették a filmből a részüket, mint például Dodó Kacsa vagy a mindenki által ismert, Tapsi Hapsi. 

  A sztorija rém egyszerű volt, de akkoriban olyan látvánnyal és trükkökkel hitették el velünk, hogy Jordan a mesefigurákkal kosarazik, hogy még a mai napig is emlékszünk a film néhány jelenetére.

  Amikor bejelentették, hogy érkezik a legújabb Space Jam film, akkor az előző film rajongói, akik ma már fiatal felnőttek, fellelkesültek a hír hallatán, főleg azért is, mivel, nem más lesz a Space Jam főhőse, mint a 2000-es évek egyik legnagyobb kosárlabdázója - aki 2020-ban nyerte meg a karrierje negyedik bajnoki gyűrűjét a Lakers csapatával -Lebron James.

  Lebron James Champion
  Fotó: Jesse D. Garrabrant / Getty Images Hungary

  Még év elején került ki egy HBO Maxnak egy vegyes 2021-es filmekkel operáló előzetese, amiben néhány apró kis villanásra már betekinthettünk a filmbe.

  Most viszont, végre kaptunk pár fotót is a történetből, amiket LeBron James is megosztott Instagram és Facebook oldalán is egyaránt.

  Instagram:

  Facebook:

  A legújabb Space Jam film július 16-án érkezik majd mozikba és az HBO Max streaming szolgáltató oldalára is, de addig is lehet nézegetni a képeket és várni a rendes előzetest.

 • giphy (28).gif
  Fotó: giphy.com

  Koreában mentették ki azt a macskát, aki észrevétlenül élt az egyik iroda fiókjában kismacskákkal együtt (feltehetőleg a sajátjaival). 

  A nagyon izgalmas történet ott kezdődik, hogy az iroda tulajdonosa arról panaszkodik, hogy habár mindent bezárnak este kilenckor, de reggelre mégis mindig van egy kis rendetlenség vagy kajamaradék a földön. Az éjjel látó kameráknak köszönhetően hamar kiderült, hogy egy macska mászik be éjjel a helyiségbe. Sajnos azonban azt elsőre nem sikerül lencsevégre kapni, hol is táborozik pontosan. 

  Ezért éjszakára liszttel szórják fel a padlót, hogy a mancsnyomokat követve megtalálják az illetéktelen behatolót. 

    A macska, mint kiderül, nincs egyedül, egy egész családot nevel az egyik fiókban. 

  A történet végül jól alakult: a macska családot megmentették és gazdit keresnek nekik.

  Egyébként a műfaj szerelmeseinek ajánljuk még azt a videó is, ugyanezen a csatornán, ahol egy kiscica reked az autóútat körülvevő hangszigetelő falon kívül. A felvétel a legjobb thrillerekkel is felveszi a versenyt feszültségkeltésben.

 • giphy (29).gif
  Fotó: giphy.com

  Samantha Hartsoe, new yorki lakos, Tiktokon osztotta meg azt a rettenetes felfedezést, amit a fürdőszobájában talált. Először csak arra lett figyelmes, hogy borzalmasan hideg van a lakásában, majd, hamar kiderült, hogy a huzat a fürdőből jön, onnan is a tükör mögül. 

  @samanthartsoe

  seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

  ♬ Mysterious - Andreas Scherren

  Ijedségében gyorsan áthívta a barátait, hogy megnézzék, honnan is fúj a szél. Szó szerint. Amikor leszerelték a tükröt, látták, hogy egy kis szoba van mögötte, amiből folyosó vezet valahova.

  Kisebb intermezzo után, amikor a lyukon való átvergődést rögzítette, át is jutott a másik oldalra.

  Miután sikerült átmásznia, döbbent rá, hogy egy egész lakás van a másik oldalon, ahol szemeteszsákokat, sittet, vécécsészét és flakonokat talált.

  @samanthartsoe

  crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

  ♬ Mysterious - Andreas Scherren

  Szerencsére túlélte a kalandot, és búcsúzóul hozzátette, hogy

  vicces beszélgetésben lesz része a főbérlőjének másnap.

   

 • Rocksuli
  Fotó: Brian Vander Brug / Getty Images Hungary

  A 2003-as év egyik legsikeresebb családi mozija a Rocksuli volt Jack Black főszereplésével. A film, még a mai napig meghatározó alkotása a műfajnak. Ugyanakkor sajnálatos módon adott a tipikus probléma körülötte, mint 18 évvel később kiderült az egyik gyerekszínésznek elég erős problémái adódtak a film elkészülte után. A szereplő nem más, mint Rivkah Reyes, akinek a Rocksuli óta nem volt semmilyen nagyobb szerepe más alkotásban.

  Rocksuli 2
  Fotó: Rick Kern / Getty Images Hungary

  A színésznőt a 02:24. másodperctől láthatjuk a videóban:

  Rivkah Reyes a New York Postnak adott interjúban nyílt meg az őt ért traumákról. A forgatás után, mikor visszatért az iskolába, sokan támogatták őt, viszont a másik fele a közösségnek, sértegette és bántotta a szereplése miatt. Sajnálatos módon nem volt átmenet a két tábor között, mondta a színésznő. Tíz éven keresztül azon szorongott, hogy a 2003-as film volt a karrierje csúcspontja. Ez az önbizalomhiány és elkeseredettség vezette oda, hogy

  rászokott a drogokra, nyugtatókra, sőt még öngyilkossággal is próbálkozott.

  Rocksuli 1
  Fotó: Gary Miller / Getty Images Hungary

  Viszont, happy enddel végződik a történet, mivel a színésznő 2017 óta teljesen tiszta és egy podcast indításán dolgozik. Ez lesz A Where Are We Now (Hol tartunk éppen), amiben különböző felkapott és félredobott ex-gyereksztárok fognak szerepelni. Így rengeteg hasonló szomorú és tanulságos karriertörténetet ismerhetünk majd meg a podcastból.

  (Forrás: New York Post)