Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legalábbis Sydney-ben, ahol egy Facebookon terjedő videó szerint kisebb hurrikán csapott le. A vihar egyébként az ottani nyárban csapott le, a városban még éjszaka is húsz fok fölött van a hőmérséklet.

  Mármint kivéve amikor ilyesmi történik.

 • Az igazából szerelem bájos hódításával próbálja Theresa May-t rávenni egy holland politikus a békés brexitre. Hogy ne legyen hiszti, és a britek később is ehessenek rendes angol reggelit hollandok brabanti sonkájával. 

  Ha a dolog a D66 színeiben politizáló, földrajz képzettségű, képviselőként elsősorban gazdasági ügyekkel foglalkozó Kees Verhoevennek bejön a dolog, ahogy Marknak Juliettel, akkor May valahogy így reagál:  

 • Megérkezett a havazás az országba szombat hajnalban, ami nem kímélte Budapestet sem. Az időkép vasárnap azt írta, a friss hóadatokat és előrejelzéseket figyelembe véve hétfőig az ország déli felén többfelé 15-20, néhol 20-25 centis hóréteg is kialakulhat.

  Mohai Balázs, az MTI fotósa csinált néhány szép fotót a behavazódott Budapestről éjszaka, a levegőből. Kattintson a galériáért!

 • Screenshot from 2018-12-16 12-05-25.png

  A Meztelen című nóta fekete-fehér klipjében Majka Horváth Tamással, a Sztárban sztár ötödik évadának nyertesével duettezik, a nóta meg olyasmi, mint a Belehalok volt, bár elsőre nem olyan fogós, viszont a vokálon annyi  rásegítés van, hogy én képtelen vagyok még egyszer meghallgatni. A klipet Majka rendezte egyébként, és nem egészen két nap alatt ért el 700 000 elindításig, gratula.