Vilhelmina
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Állítsanak bármit a cápás filmek, ha egy cápának lehetősége van választani egy hal és aközött, hogy beugorjon a csónakba kettéharapni a horgászt (hacsak nem Jason Stathamről van szó), akkor az előbbit választja. 

 • Már áprilisban áradoztam erről a képről, amikor a rendőrök elfogták a debreceni férfit, aki kétszer adta el a lakását. Most ismét a szemem elé került, mert lezárták az ellene indult nyomozást. Naponta több tucat rendőrségi fotót látok, de az idén még mindig ez a kedvencem.

  N4042402 1
  Fotó: Police.hu

  Az egész úgy tökéletes ahogy van, a rózsás viaszosvászon terítővel, a szocialista textilipar archetipikus falvédőjével, és azzal a sejtelmes fekete folttal az asztalon, amiről nagyon remélem, hogy egy micisapka lehet.

 • Mark J Bird egy 69 éves Las Vegas-i egyetemi tanár, aki minden bizonnyal ki nem állhatja az amerikai elnököt. De Bird nemcsak szájhős, hanem a tettek embere is: hogy nyomatékosítsa véleményét, augusztusban az iskolai gondnoknak címezve egy csekket ragasztott az egyetem egyik mosdójának tükrére, benne száz dollárral, majd

  a férfi ott helyben karon lőtte magát.

  A vérző tanárra egy diákja talált rá, később többen is köré gyűltek. Egyik kollégájának, aki megpróbálta elállítani a vérzést, bevallotta, hogy ezen a rendhagyó módon akart protestálni Trump ellen.

  Az 1993 óta ott tanító, de már nyugalmazott férfit rögtön kórházba vitték, rendbe fog jönni. Vádat is emeltek ellene, amiért kézifegyverrel lövöldözött az egyetem területén, és amiért engedély nélkül tartotta magánál a fegyvert.

  (Independent)