Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenír boltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

  Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

  Áder János bögre
  Áder János bögre
 • Az egy dolog, hogy Felcsúton az önkormányzat nem tünteti el az összes kátyút az utakról.

  Az egy másik dolog, hogy két hete az időközi önkormányzati választás előtt kampánykátyúzó Kétfarkú-jelöltre kihívták a rendőröket.

  Na de az, hogy a betömött kátyúkat az önkormányzat dafke visszakátyúsíttatná a párttal, az már olyan magas szintű abszurd, hogy Viktor Pelevin sírva vonulna vissza az írástól, ha tudomást szerezne róla.

  A kétfarkúak így számoltak be az esetről, csatolva a dokumentumot, amire most azonnal le kellene cserélni a komplett Nemzeti Együttműködés Rendszerét:

 • szodabi

  Sok dolog van földön s égen, mi csodálatos, de a marketingnél nincs semmi csodálatosabb. Gyönyörű illusztráció az ősi bölcsességhez, hogy bármit el lehet adni az turbó-egészségtudatos tömegnek egy látványos "vegán" felirattal, például némi szódabikarbónát, amiről most hirtelen nem nagyon jut eszembe, hogyan lehetne NEM vegán, de kicsire nem adunk. A tippért köszönet a Napi Táptudásnak, a logót meg én nyirbáltam ki a fotóból, mert az ingyenreklám, meg a vevők hülyének nézése egyaránt ÁLLATI vicces dolog, és mint ilyen ugye tartózkodni kell tőle. Cserébe minden érdeklődőnek szeretettel ajánlom tradicionális karácsonyi halászlé-receptemet, az is vegán, sőt, glutén-, laktóz-, tartósítószer- , cukor-, és E-szám-mentes.

 • Ha valakinek déjà vuje lett volna Kylian Mbappét látva a PSG-ben, akkor az nem a véletlen műve. A francia világbajnok néhány megmozdulása kísértetiesen hasonlít egy bizonyos brazil világbajnokéhoz, aki 15 évvel ezelőtt játszott a francia fővárosban.