Zoltán
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig másfél éve adta utolsó koncertjét a Black Sabbath, amiről mi is írtunk, ahogyan a búcsúturné budapesti állomásáról is. A 2018-as Kerrang díjátadón az alapító gitáros  Tony Iommi-val készített interjúból kiderül, hogy könnyen lehet, hogy 2022-ben összeállnak még egy koncertre, mégpedig a Birminghamben esedékes Nemzetközösségi játékok nyitóünnepségén. Bár a bőgős Geezer Butler szándéka nem tiszta, de Ozzy Osbourne már korábban is elképzelhetőnek tartotta, hogy nem zárkóznak majd el egy-egy kivételes fellépéstől. Persze mindezt azután, hogy végzett a nemrég indult, és 2 évesre tervezett szóló búcsúturnéjával. 

  Iommi bejelentése azért is fontos, mert egészségügyi állapota miatt már nehezen viseli a hosszabb utakat, és többek között ezért is döntöttek amellett, hogy 49 év után elbúcsúznak a rajongóktól. Iommi a csütörtökön adott interjúban arról beszél, hogy azóta sok időt tölt jótékonysági szervezetek támogatásával, de felszabadulva a turnézás alóli kötelezettségek alól újra elkezdett dalokat írni, aminek még nem tudja a sorsát. 

  Bármi is történjen, a további fejleményekig hallgassuk meg a világ legjobb számát, abból baj nem lehet:

 • A Williams istálló orosz pilótája, Szergej Szirotkin véletlenül a Force India garázsa előtt parkolta le az autóját. 

  Most hétvégén rendezik meg a Francia Nagydíjat, az orosz pilóta az egyik szabadedzésen nézte el a csapat, ugyanis elmondása szerint a szemébe sütött a nap. 

 • Magyar idő szerint péntek hajnalban tartották az NBA idei játékosbörzéjét, ami idén is hemzsegett az ízléstelenebbnél ízléstelenebb öltönyöktől, de a San Antonio Spurs által a 18. helyen kiválasztott Lonnie Walkernek úgy is sikerült túltennie mindenki máson, hogy az ő öltönye még viszonylag tűrhetően is nézett ki.

  35765339 10156302348966006 971267288751669248 n? nc cat=0&oh=629
  Fotó: Facebook / Bleacher Report

  Nem, Walker nem mágus, csak akkora a haja, hogy fizikai képtelenség ráhúzni egy baseball sapkát.

  Forever doubted, but consistently motivated 🤷🏾‍♂️ #whynotme

  Lonnie Walker IV (@lonniewalkeriv) által megosztott bejegyzés,

   Egyszerűen csodálatos.