Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Page Six forrásai szerint Emily Ratajkowski ezúttal barátnője, Olivia Wilde bocsánatáért esedezik, miután a modellről futótűzként terjed egy felvétel, amelyen a színésznő exével, Harry Stylesszal csókolózik. A hétvégén közzétett videót már több millióan tekintették meg, amelyen a Grammy-díjas énekes és a modell vadul csókolóztak Tokió utcáin.

  Alig néhány hete ellenben Wilde és Ratajkowski együtt voltak láthatóak a 2023 Vanity Fair Oscar-bálon, tavaly júniusban pedig egymás mellett ültek a VIP-szekcióban Styles párizsi koncertjén, ahol önfeledten táncoltak. Korábban a modell védelmére kelt a párnak, amikor Wilde és Styles kapcsolatát erősen bírálta a közvélemény, viszont úgy tűnik, azóta sok minden megváltozott.

  „Az elmúlt évben van ez az őrület Amber Heard és Olivia Wilde kapcsán, ahogyan éppen beskatulyázzák őket, mintha valami szörnyek vagy boszorkányok lennének… Vannak ugyan árnyalatok, de amikor azt látod, hogy az egész világ hogyan reagál a nőkre, akkor nagyon nehéz nem a szélsőséges oldalra állni. Úgy érzem, meg kell védenem őket” – nyilatkozta akkor Ratajkowski. A lap bennfentese szerint Wilde semmilyen módon nem akar belefolyni ebbe a botrányba, Stylesszal való szakítása után a gyerekeire akar koncentrálni.

 • Egy fiatal nő vakolóként kezdett el dolgozni, majd saját vállalkozást hozott létre, és eloszlatta azokat a kételyeket, melyek azt feltételezték, hogy egy férfiak dominálta iparágban nem fog boldogulni. Az angliai Chesterből származó 24 éves Madelaine Forrest azt mondja, hogy a női létnek is megvannak az előnyei az iparágban, de még mindig vannak olyanok, akik nem veszik őt komolyan.

  Már három és fél éve foglalkozik vakolással, de eredetileg a vendéglátóiparban dolgozott. Gyermekkorában segített néhai nagyapjának a lakásfelújítási vállalkozásában, és az ő munkája befolyásolta abban, hogy végül a mesterséget válassza. Elkezdett egy kőművestanfolyamot, mert úgy gondolta, hogy ez majd segít neki a lakásfelújításban, amikor majd házat vesz. De akkor még nem tudta, hogy ez egyben egy jövedelmező karrierlehetőség is lesz. Ma már tapasztalt mesteremberként saját vállalkozást vezet, és megrendelésekben egyáltalán nem szűkölködik.

 • Az Iron Lady hű marad a nevéhez még várandósan is.

  Kismamaként sem lazít Hosszú Katinka! Az olimpikon alig két hete jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt, de a jelek szerint a várandósság sem kifogás a kemény edzés kihagyására nála. Hosszú legújabb Instagram-bejegyzésében már nagy pocakkal, de továbbra is az edzőteremben látható, miközben épp karját erősíti.

  „Iron Lady edzi az Iron Babyt” – írta posztjához a kitartása és teljesítménye miatt magyarul Vasladynek is becézett sportoló.

 • A színésznek egy idősebb gyermeke is van.

  Úgy tűnik, mostanában egyre ügyesebben tartják titokban a hollywoodi sztárok a gólyahíreket: nemrég Macaulay Culkinrólderült ki, hogy tavaly év végén kétszeres apuka lett, most pedig Elijah Wood vallotta be, hogy az eddig ismert információkkal ellentétben neki is két gyermeke van.

  A Gyűrűk Ura egykori sztárjának 2021 decemberében születhetett meg a kislánya, akiről most is csak mellékesen, egyébként egy ébredési szokásait firtató kérdés válaszaként tett említést a színész.

  „Valamikor 5:30 és 6:30 között (kelek). Van egy hároméves fiunk és egy 14 hónapos kislányunk, aki elég hamar felébred. Szeretek korán kelni, elkezdeni a napot” – idézte a 24.hu Wood szavait, aki utána arról beszélt, nyilvános közösségi oldala sincs, mivel igyekszik magánéletét privátnak meghagyni. Nos, a jelek szerint remekül megy neki.