Iván
8 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megan Brainard kutyatulajdonos vehette át a világ legrondább kutyájának járó trófeát, amelyet Zsa Za névre hallgató 9 éves angol bulldogja nyert el a kaliforniai Petalumában rendezett kutyacsúnyasági világbajnokságon 2018. június 23-án – közölte az MTI.

  Le a kalappal.

 • Sárral keni be száraz levelekkel borított testű társát egy férfi a Manilától 120 km-re, Nueva Ecija tartományban fekvő Bibiclat településen. A helyi lakosok a több mint 100 éves rituálé során száraz levelekbe öltözve körmenetet tartanak és védőszentjükhöz, Keresztelő Szent Jánoshoz imádkoznak bőséges termésért és egyéb kívánságaik teljesüléséért. (MTI) 

 • Különös élménben volt része az AirAsia egyik indiai belföldi járatán utazóknak a héten. A Kolkatából Bagdográra induló repülőgép, technikai problémák miatt négy óra késéssel szállt fel, az emberek órákig ültek a kifutópályán vesztegelő gépen, se inni, sem enni nem kaptak. A kapitány megkérte az utasokat, hogy szálljanak le, de nem akartak, mert kint erősen esett az eső. Erre válaszul a pilótafülkéből olyan hűvös légkondit indítottak be, hogy köd ereszkedett a fedélzetre. 

  5b2e0f80dda4c8cc668b4625
  Fotó: Dipankar Ray / Facebook

  Egy utas elmesélése alapján a jeges légkondi és köd hatására egy nő hányi kezdett, a gyerekek pedig sírni. A légitársaság elnézést kért az esetleges kellemetlenségért, de hozzátették, a légkondi így szokott működni, ha nagyon magas a páratartalom. A feszült helyzetről videó is készült: 

  (via

 • Most, hogy történelmi mélypontokba ereszkedik a forint árfolyama az euróhoz képest, és sehol egy jó kis migránsozó plakát, egy üres kőbányai felületen valaki betömte a tátongó űrt: 

  Az idézet egyébként Navracsics Tibortól származik. "Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát" - mondta az akkor még ellenzéki politikus 2009 februárjába. 

  Ez a kis plakát egyébként óvatos figyelmeztetés is lehet Rogán Antalnak, hogy nem szabad sokáig üresen (migránsmentesen) hagyni a kommunikációs felületeket (pláne, ha egy válság előszele lengedez), mert még ilyen kelemetlen szövegekkel szórják tele az emberek. 

  (via Kőbánya Blues