Rafael
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bizonyára sokan emlékeznek még a nagy budapesti kacsacsalád-mentésre, amikor a rendőrök leállították a forgalmat, hogy a madarak nyugodtan átkelhessenek a folyón. Virginiai rendőrök is hasonlóan jártak el, csak ők nem cuki madarakat, hanem egy kígyót segítettek ki:

  • erdei fules bp 2018 0620 001 moharos zsolt
    Fotó: Moharos Zsolt / MME

    A Rákosmenti Mezei Őrszolgálatot arról értesítették ismeretlenek, hogy a XVII. kerületben a bagolyfiókákat nem etetik a szüleik, írja az MME. Kiérkezésükkor egy fiókát élve, egy testvérét és egyik szülőjét halva találták meg. A még élő fiókát az őrszolgálat vette gondozásba. Mint kiderült, az ismeretlen okból elpusztult erdei fülesbaglyot 2007 augusztusában fiókaként gyűrűzték Csehországban, Vlcnov mellett. 

  • A 22 éves Golovin az orosz válogatott legnagyobb tehetsége, korábban pedig állítólag a Chelsea és a Juventus is érdeklődött utána. Konkrétum azóta sincs egy esetleges átigazolással kapcsolatban, a játékos édesapja szerint Golovin nem is akar ezzel foglalkozni a vb alatt, de biztos benne, hogy képes lesz a következő szinten is képes lesz teljesíteni, illetve már angolul is elkezdett tanulni.

    Golovin értékén biztos, hogy sokat fog dobni a világbajnokság. Jelenleg 18 millió eurót ér a transfermarkt.com szerint, de meglepő lenne, ha a két meccs alatt egy gólt és két gólpasszt jegyző játékos 30-40 millió alatt hagyná el a CSKA Moszkvát.

  • Az észak-dél tengelyen ingázó kerékpárosok júliusig kereshetnek maguknak más útvonalat: